Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Έγινε ρεζίλι των σκυλιών και τον κατάλαβαν παρά την μάσκα που φορούσε στο πρόσωπο

Ρέθυμνο: Έγινε ρεζίλι των σκυλιών και τον κατάλαβαν παρά την μάσκα που φορούσε στο πρόσωπο

Η βόλτα στο Ρέθυμνο έκρυβε εκπλήξεις και εικόνες που προκάλεσαν συζητήσεις. Πρωταγωνιστής ένας 34χρονος που μπήκε σε περιπέτειες…

Βγήκε μασκαρεμένος στο Ρέθυμνο για να διασκεδάσει, αλλά η νύχτα τον βρήκε στιγματισμένο μέσα σε αστυνομικό τμήμα. Αιτία τα ποτά που είχε καταναλώσει και που όπως είπε στους αστυνομικούς, τον έκαναν να μην καταλαβαίνει τι ακριβώς έκανε τις επίμαχες στιγμές.

Μπροστά λοιπόν σε ένα πρωτοφανές σκηνικό βρέθηκε μία παρέα μασκαράδων στο κέντρο του Ρεθύμνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που η παρέα επέστρεφε σπίτι της, είδε έξω από ένα κατάστημα έναν 34χρονο άνδρα, μασκαρά, ο οποίος αυνανιζόταν σε κοινή θέα.

Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον δράστη ο οποίος φαίνεται ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Σύμφωνα με το cretapost.gr, σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή της δημόσιας αιδούς ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Το όλο θέμα έχει προκαλέσει μια σειρά από συζητήσεις στο Ρέθυμνο και όχι μόνο, με την ιστορία να παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις από τις αναρτήσεις ορισμένων στα social media.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις