Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Κερδίζει τη μάχη ζωής ο αστυνομικός που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο

Ρέθυμνο: Κερδίζει τη μάχη ζωής ο αστυνομικός που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο

O 48χρονος αστυνομικός από το Ρέθυμνο πηγαίνει καλύτερα και οι γιατροί αισιοδοξούν ότι θα κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του. Το πόδι του ακρωτηριάστηκε μετά το τροχαίο…

Οι πρώτες κρίσιμες ώρες μετά το τροχαίο στο Ρέθυμνο έχουν περάσει και ο 48χρονος αστυνομικός που ακρωτηριάστηκε φαίνεται να κερδίζει τη μάχη για τη ζωή του. Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στενοί συγγενείς και φίλοι. Γίνεται παράκληση να μειωθούν οι επισκέψεις στο νοσοκομείο, ώστε να μην μπει η υγεία και η ζωή του σε μια νέα ανεπιθύμητη περιπέτεια εξαιτίας κάποιου μικροβίου. Ο φόβος και οι μαύρες σκέψεις μετά το σοβαρό ατύχημα έχει δώσει θέση στην αισιοδοξία.

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο 48χρονος αστυνομικός που ακρωτηριάστηκε στο πόδι, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο στον Κουμπέ στο Ρέθυμνο, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η μετεγχειρητική του πορεία είναι καλή και ο αστυνομικός αναρρώνει, έχοντας στο πλευρό ην οικογένειά του. Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Νομού Ρεθύμνου «Δότες Ζωής», στον οποίο ο αστυνομικός είναι μέλος, κάνει έκκληση στον κόσμο να μην τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο για την αποφυγή μετάδοσης μικροβίων, καλώντας σε υπομονή και προσευχή.

«Ο φίλος μας ο αδερφός μας ο Γιώργος, θύμα τροχαίου, την ώρα που πήγαινε στην δουλειά του, θύμα ενός ανεύθυνου με τιμόνι, περνάει την δική του δοκιμασία και μας θέλει όλους δίπλα του. Δίπλα του νοερά και όταν επιστρέψει σπίτι του και στην καθημερινότητά του, ΟΧΙ ΤΩΡΑ στο νοσοκομείο. ΟΧΙ τώρα που η υγεία του δεν επιτρέπει επισκέψεις, για να πάνε όλα καλά και να αποφύγει τα μικρόβια.

Υπάρχουν άτομα που μπορούν να μας ενημερώνουν για την πορεία της υγείας του, που Δόξα τω Θεώ πάει καλά. Και πρέπει να συνεχίσει να πηγαινει καλά. Κάνουμε όλοι υπομονή και προσευχή. Θα σας ενημερώνουμε από εδώ. Εκ του Δ.Σ» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις