Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Πήγαινε στη δουλειά ο αστυνομικός που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο

Ρέθυμνο: Πήγαινε στη δουλειά ο αστυνομικός που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο στο Ρέθυμνο μετά το τροχαίο. Το πόδι του, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ακρωτηριάστηκε…

Μετά το πολύωρο χειρουργείο ο 48χρονος αστυνομικός παραμένει στην εντατική του νοσοκομείου στο Ρέθυμνο, με τους γιατρούς να έχουν ενημερώσει πως δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Το πόδι του ακρωτηριάστηκε και ο άτυχος άντρας που πήγαινε στη δουλειά με μηχανή βρέθηκε στο δρόμο αναίσθητος. Στο πλευρό του βρίσκονται στενοί συγγενείς και φίλοι που προσεύχονται για να κερδίσει ο άνθρωπός τους, τη μάχη για τη ζωή του.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση του τροχαίου που σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο με θύμα έναν αστυνομικό που ακρωτηριάστηκε το πόδι του. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άτυχος 48χρονος πήγαινε με την μοτοσικλέτα του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου για να πιάσει δουλειά.

Ο ίδιος αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου μετά το πολύωρο χειρουργείο για τον ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Όλα συνέβησαν το Μεγάλο Σάββατο λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ όταν ο 48χρονος αστυνομικός κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του σε δρόμο του Ρεθύμνου. Άγνωστο πώς, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να πέσει στον δρόμο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και άνδρες της αστυνομίας που έκλεισαν τον δρόμο έως ότου να απομακρυνθεί ο τραυματίας και τα οχήματα. Οι διασώστες παρέλαβαν τον 48χρονο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως έφερε σοβαρά τραύματα στα κάτω άκρα ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν δεν μπόρεσαν να σώσουν το πόδι του με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί.

Αμέσως μετά σοβαρό τροχαίο ατύχημα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό του αυτοκινήτου και τον μετέφεραν στο τμήμα. Ο οδηγός αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις