Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Μαύρη νύχτα για 5 τζογαδόρους – Η γκίνια που φοβόντουσαν τους… χτύπησε την πόρτα!

Ρέθυμνο: Μαύρη νύχτα για 5 τζογαδόρους – Η γκίνια που φοβόντουσαν τους… χτύπησε την πόρτα!

Όταν ξεκινούσαν από τα σπίτια τους στο Ρέθυμνο, ήξεραν ότι θα ρισκάρουν. Τα όσα ακολούθησαν όμως, τους έκαναν κεντρικό θέμα συζήτησης στην πόλη…

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ (12-12-2017) στο Ρέθυμνο, πέντε άτομα, από 26 έως 55 ετών για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης, χθες βράδυ, έγινε έλεγχος σε «καφενείο», ιδιοκτησίας ενός  55χρονου

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο 55χρονος ιδιοκτήτης είχε επιτρέψει σε τέσσερις θαμώνες του καταστήματος και συμμετείχε, στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου με ζάρια, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που έγινε στους συλληφθέντες, κι εντός του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζευγάρι ζάρια, και το χρηματικό ποσό των 440 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ρεθύμνου.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις