Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Μυστήριο με τα ανθρώπινα οστά στο βαρέλι – Αύριο οι απαντήσεις του ιατροδικαστή

Ρέθυμνο: Μυστήριο με τα ανθρώπινα οστά στο βαρέλι – Αύριο οι απαντήσεις του ιατροδικαστή

Ένα μακάβριο θέαμα εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (27.07.2021) στο Ρέθυμνο, κατά τη διάρκεια των εργασιών καθαρισμού του Πλατανιανού ποταμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, βρέθηκαν ανθρώπινα οστά μέσα σε ένα βαρέλι με τις πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πρόκειται για οστά που ανήκουν σε άνδρα. 

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, δεν πρόκειται ακριβώς για σκελετό αλλά για πτώμα σε κατάσταση μουμιοποίησης και πλέον βρίσκεται στα εργαστήρια της ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου. Οι ιατροδικαστές θα προχωρήσουν σε ανθρωπολογικές εξετάσεις και αξονικές προκειμένου να διαπιστώσουν το φύλο, την ηλικία αλλά και την ημερομηνία και τα αίτια του θανάτου του.

Τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί γύρω από την υπόθεση είναι πολλά και μέχρι στιγμής – σύμφωνα με αστυνομικές πηγές – όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Η ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη (27/7) ενδεχομένως να ρίξει φως στο πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο ο σκελετός  και μάλιστα μέσα στο πλαστικό βαρέλι.

Με πληροφορίες από creta24.gr και cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις