Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρέθυμνο: «Ο Πακιστανός που βίασε την ανιψιά μου ήταν εργάτης στα χωράφια του γαμπρού μου» λέει στο newsit.gr θεία της 14χρονης

Ρέθυμνο: «Ο Πακιστανός που βίασε την ανιψιά μου ήταν εργάτης στα χωράφια του γαμπρού μου» λέει στο newsit.gr θεία της 14χρονης

«Ο Πακιστανός που βίασε την ανιψιά μου ήταν εργάτης στα χωράφια του γαμπρού μου» λέει στο newsit.gr αδερφή της μητέρας της 14χρονης στον Μυλοπόταμο, που έπεσε θύμα των βιασμών των δώδεκα αντρών.

Η θεία της ανήλικης από τον Μυλοπόταμο αναφέρει ότι η ίδια αλλά και η μητέρα της 14χρονης δεν γνώριζαν τίποτα για την ζοφερή υπόθεση του βιασμού του κοριτσιού τους. «Η αδερφή μου δεν ήξερε τίποτα, της έχει έρθει ουρανοκατέβατο. Ο ένας, ο Πακιστανός είναι εκείνος που την έχει βιάσει. Με τα άλλα 11 άτομα έχει πάει με την θέλησή της. Η μικρή το είχε πει αυτό στην αστυνομία και στον δικηγόρο. Τώρα η μικρή δεν θέλει να μας μιλήσει».

Σύμφωνα με την θεία της 14χρονης, μένει σε άλλη περιοχή από το σπίτι της αδερφής της με την ανηψιά της. «Ο Πακιστανός ήταν εργάτης στα χωράφια του γαμπρού μου του Βασίλη και την βίασε μόνο μία φορά το καλοκαίρι. Δεν γνωρίζω αν το ήξερε ο γαμπρός μου αυτο το πράγμα. Με την οικογένειά της ήταν μια χαρά. Μιλούσε με τον πατέρα της και την μητέρα της αλλά για τα προσωπικά της δεν έλεγε ποτέ τίποτα», προσθέτει.

Σημειώνεται ότι οι δώδεκα άντρες ασελγούσαν πάνω στο κορμί του 14χρονου κοριτσιού, ενώ φέρεται να της έδιναν χρήματα. Πλέον, ο φάκελος της υπόθεσης έχει μπει στο στάδιο της κύριας  ανάκρισης με τις δικαστικές αρχές να έχουν ήδη αποφασίσει την προφυλάκιση, ενώ τις επόμενες ημέρες οι έντεκα άντρες αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της ανακρίτριας προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις