Site icon NewsIT

Ρέθυμνο: Ο Σήφης ο κροκόδειλος μπήκε στο στοίχημα – Δείτε το μεγάλο νικητή και τον πρώτο ηττημένο (Φωτό)!

26.09.2014 | 12:27
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι δύο φίλοι έβαλαν στοίχημα για τον περιβόητο κροκόδειλο της Κρήτης και χθες το βράδυ, χαμογέλασε μόνο ο ένας... (Βίντεο)

Από τις αρχές του Καλοκαιριού , όταν εντοπίστηκε ο “Σήφης” ο κροκόδειλος, στο φράγμα των Ποταμών στο Ρέθυμνο, είναι το αγαπημένο θέμα των κρητικών και όχι μόνο. Όπως ήταν επόμενο ο «Σήφης» μπήκε και στο στοίχημα!

Πριν λίγο καιρό δυο κρητικοί επιχειρηματίες στοιχημάτισαν για το εάν υπάρχει ή δεν υπάρχει κροκόδειλος! Οι κ.Κώστας Μανιδάκης και Μιχάλης Μαραγκάκης είχαν διαφορετικές απόψεις για τον…Σήφη. Ο κ.Μανιδάκης ισχυρίζεται, ακόμη και σήμερα. ότι το θέμα είναι…ανύπαρκτο, ο κροκόδειλος δεν ζει σε κρύα νερά, όπως του φράγματος και είναι…’σικέ’ !

Ο κ.Μαραγκάκης υποστηρίζει ότι ο κροκόδειλος είναι υπαρκτός, επικαλείται βίντεο, μαρτυρίες κλπ. Κι όπως αντιλαμβάνεστε στις παρέες, στις συζητήσεις η πλάκα δίνει και παίρνει…

Αλλά για να λυθεί ο…διχασμός- αφού κανένας δεν μπορούσε να… συναντηθεί με τον κροκόδειλο και να το πιστοποιήσει- συμφώνησαν ότι ‘το στοίχημα θα πληρωθεί εάν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου δεν έχει πιαστεί ο Σήφης’! Και χθες το βράδυ,  ο κ.Μαραγκάκης…πλήρωσε το τραπέζι του στοιχήματος στον κ.Μανιδάκη και σε όλη τη συντροφιά, με επώνυμους Ηρακλειώτες οι οποίοι ήταν μάρτυρες στον στοιχηματισμό.

«Καλά είναι το πιο περίεργο στοίχημα που έχει πληρωθεί ποτέ! Ολοι ξέρουμε ότι κροκόδειλος υπάρχει και εσύ πληρώνεις για κάτι που έχεις…κερδίσει κατ ουσίαν;» πείραζαν τον κ.Μαραγκάκη οι συνδαιτυμόνες που αναρωτιόταν τι θα γίνει εάν…πιαστεί αύριο ο Σήφης.


Πηγή: cretalive.gr, cretapost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Απίστευτο θρίλερ με τη γυναίκα που θάφτηκε ζωντανή, όπως λένε τα παιδιά της – Κάνετε λάθος, ήταν νεκρή λένε οι γιατροί του ΕΚΑΒ

Σέρρες: Σκότωσε την ερωμένη του για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους – Την πέταξε σε χαράδρα και έφυγε!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version