Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Πνίγηκε στη θάλασσα που έπεσε για μπάνιο – Σε σοκ οι αυτόπτες μάρτυρες

Ρέθυμνο: Πνίγηκε στη θάλασσα που έπεσε για μπάνιο – Σε σοκ οι αυτόπτες μάρτυρες
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αναστάτωση σε παραλία στο Ρέθυμνο, για έναν τουρίστα που πνίγηκε στη θάλασσα που έκανε μπάνιο. Οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν δεν απέδωσαν…

Ο άτυχος άντρας πνίγηκε σε παραλία στο Ρέθυμνο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης νεκρός. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες που κάποια στιγμή είδαν το άψυχο σώμα του 65χρονου να επιπλέει στη θάλασσα. Στην παραλία έφτασαν ασθενοφόρα, αλλά δεν υπήρχαν περιθώρια. Οι προσπάθειες που έγιναν τόσο στο σημείο όσο και αργότερα στο νοσοκομείο δεν απέδωσαν. Ο 65χρονος ήταν τουρίστας, που βρισκόταν στην Κρήτη για διακοπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι 12 Οκτωβρίου, όταν σε παραλία στο Ρέθυμνο λουόμενοι είδαν έναν άνδρα να επιπλέει στο νερό.

Άμεσα ενημέρωσαν τις αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο. Οι διασώστες διαπίστωσαν ότι πρόκειται για έναν 65χρονο τουρίστα που δεν είχε τις αισθήσεις του και επιχείρησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Τελικά ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις