Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Πολύωρο χειρουργείο για τον δράστη του φονικού – Μυστήριο με το κίνητρο

Ρέθυμνο: Πολύωρο χειρουργείο για τον δράστη του φονικού – Μυστήριο με το κίνητρο

Σε πολύωρο χειρουργείο υπεβλήθη ο 49χρονος δράστης, που φέρεται να δολοφόνησε 47χρονη στον Πάνορμο Ρεθύμνου. Ο δράστης αμέσως μετά τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας αυτοπυροβολήθηκε, θέλοντας να αυτοκτονήσει.

Όλα ξεκίνησαν στις 7 το απόγευμα της Κυριακής όταν ο 49χρονος, ιδιοκτήτης ταβέρνας στην περιοχή, διαπληκτίστηκε με την 47χρονη. Όταν η γυναίκα προσπάθησε να απομακρυνθεί, ο άνδρας την πυροβόλησε στην πλάτη με κυνηγετική καραμπίνα. Από τα σκάγια τραυματίστηκε στο χέρι και ένας τουρίστας. Ο θάνατος της 47χρονης ήταν ακαριαίος και οι γιατροί του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου μεταφέρθηκε, απλά διαπίστωσαν το θάνατό της.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη. Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε αιμόφυρτος σε ποιμνιοστάσιο, καθώς είχε αυτοπυροβοληθεί. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί σταθεροποίησαν την κατάστασή του και έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο Ηράκλειο προκειμένου να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκησε πολλές ώρες.

Σύμφωνα με το cretapost, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και αδυνατεί να κατανοήσει τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του δράστη. Το θύμα είχε επιχείρηση fish spa που βρισκόταν κοντά στην ταβέρνα του δράστη. Όπως αναφέρει το cretapost, η γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών, ενώ γείτονες δράστη και θύματος αποκλείουν το ενδεχόμενο να είχαν ερωτική σχέση. 

Πηγή: cretapost.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις