Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Προσπαθούν να «ξυπνήσουν» τον δράστη της γυναικοκτονίας

Ρέθυμνο: Προσπαθούν να «ξυπνήσουν» τον δράστη της γυναικοκτονίας

Εξαιρετικά κρίσιμη θεωρείται η κατάσταση της υγείας του 49χρονου, δράστη της γυναικοκτονίας στο Ρέθυμνο, που πυροβόλησε και σκότωσε την 47χρονη μητέρα δύο παιδιών στο Πάνορμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 49χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την 47χρονη γυναίκα στο Ρέθυμνο, αμέσως μετά την πράξη του, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι προσπαθώντας να δώσει τέλος στη ζωή του. Εντοπίστηκε σε ποιμνιοστάσιο του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και από εκεί στο Βενιζέλειο όπου εισήχθη στη ΜΕΘ μετά το πολύωρο χειρουργείο.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης σημείωσε στο ekriti πως ο 49χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση. Σημείωσε πως οι θεράποντες γιατροί θα τον υποβάλλουν σε νέα αξονική τομογραφία και στη συνέχεια θα αρχίσει η σταδιακή διαδικασία αφύπνισής του.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της δολοφονίας της άτυχης Σταυρούλας, που έπεσε νεκρή μπροστά στα μάτια της 20χρονης κόρης της. Εικάζεται ότι τα κίνητρα ήταν ερωτικά καθώς η 47χρονη είχε απορρίψει τις προτάσεις του 49χρονου, ωστόσο γείτονες αναφέρουν ότι οι δύο τους είχαν διαφωνίες σχετικά τα καταστήματά τους. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις