Δευτέρα, 22 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Ψάρι που χτυπήθηκε με ψαροντούφεκο έστειλε 13χρονο παιδί σε νοσοκομείο

Ρέθυμνο: Ψάρι που χτυπήθηκε με ψαροντούφεκο έστειλε 13χρονο παιδί σε νοσοκομείο

Ο 13χρονος έπεσε στη θάλασσα για ψαροντούφεκο με τον πατέρα του. Τα πράγματα στο Ρέθυμνο δεν κύλησαν όπως τα είχαν φανταστεί πατέρας και γιος…

Ένα 13χρονο παιδί στο Ρέθυμνο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένο και λίγο αργότερα συνελήφθη ο πατέρας του. Ο ανήλικος τραυματίστηκε από τα αγκάθια ψαριού που είχαν χτυπηθεί με το ψαροντούφεκο. Για το όλο θέμα υπήρξε ενημέρωση του λιμενικού από γιατρό του νοσοκομείου της πόλης, με αποτέλεσμα ο 46χρονος να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Πιο αναλυτικά, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 13χρονος στο Ρέθυμνο, καθώς τσιμπήθηκε από τα αγκάθια ψαριού που νωρίτερα είχε πιάσει με ψαροντούφεκο. Το παιδί το οποίο έφερε τραύμα στο χέρι, είχε νωρίτερα πέσει για ψαροντούφεκο με τον 46χρονο πατέρα του.

Μετά το τσίμπημα του ψαριού, μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Ρεθύμνου το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουλίου του 2023 και στην συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, στη συνέχεια ο επιμελητής της Παιδιατρικής αρχής ενημέρωσε το Λιμεναρχείο με αποτέλεσμα τη σύλληψη του πατέρα για παράβαση του άρθρου 306 Π.Κ.. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις