Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Η σερβιτόρα προχώρησε στα ενδότερα με τον λάθος άντρα – Αποκαλύψεις στο μπαρ της ακολασίας!

Ρέθυμνο: Η σερβιτόρα προχώρησε στα ενδότερα με τον λάθος άντρα – Αποκαλύψεις στο μπαρ της ακολασίας!

Θέμα συζήτησης στο Ρέθυμνο τα οσα έγιναν στο μπαρ. Τρεις συλλήψεις από την αστυνομία…

Υπόθεση μαστροπείας εξιχνιάστηκε στο Ρέθυμνο, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχειών και στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης (30-05-2018), ένας 21χρονος Έλληνας και ένας 54χρονος Σέρβος, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της μαστροπείας.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος και ο 54χρονος ως εργαζόμενος, προήγαγαν στην πορνεία 35χρονη Ρωσίδα, με θαμώνες καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Ο πελάτης που ήταν αστυνομικός

Αναλυτικότερα, ως προς την εξιχνίαση της υπόθεσης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου, μετέβησαν στο κατάστημα προσποιούμενοι τους πελάτες, όπου ένας εξ αυτών οδηγήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 35χρονη έναντι χρηματικού ποσού.

Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού (το οποίο ήταν προσημειωμένο), ακολούθησε η σύλληψη των δραστών. Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.380 ευρώ, εκ των οποίων και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα και 14 κάρτες με την επωνυμία του καταστήματος.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, σε βάρος της 35χρονης, για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις