Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Σκοτώθηκε σε εργοτάξιο μπροστά σε συγγενείς του – Είχε αρραβωνιαστεί πρόσφατα

Ρέθυμνο: Σκοτώθηκε σε εργοτάξιο μπροστά σε συγγενείς του – Είχε αρραβωνιαστεί πρόσφατα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε εργοτάξιο στο Ρέθυμνο. Ο άτυχος άντρας που πρόσφατα είχε αρραβωνιαστεί, σκοτώθηκε ακαριαία και στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο…

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας σε εργοτάξιο στο Ρέθυμνο, με έναν 35χρονο άντρα να δέχεται χτύπημα από σκαπτικό μηχάνημα, που φέρεται να οδηγούσε στενός συγγενής του. Το δυστύχημα προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας. Όλα δείχνουν πως ο άτυχος άντρας στεκόταν στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή. Ο οδηγός του μηχανήματος δεν τον είδε και το κακό συνέβη μπροστά στα μάτια μελών της οικογένειας. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Όλα έγιναν το πρωί στο Ρέθυμνο όταν ένας άνδρας 35 χρονών έχασε τη ζωή του μέσα σε εργοτάξιο ανάπλασης στην περιοχή Ατσιπόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν άγνωστο πώς, ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε από σκαπτικό μηχάνημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος άνδρας ήταν από την Αθήνα και συγγενής της οικογένειας του αναδόχου.

Ο χειριστής του μηχανήματος, πιθανόν ενός μικρού εκσκαφέα και κατά πληροφορίες που αναφέρει στο neakriti.gr ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου Κώστας Νικολιδάκης από λάθος χειρισμό γύρισε το μηχάνημα απότομα σε λάθος κατεύθυνση που στεκόταν ο 35χρονος με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Ο χειριστής του μοιραίου μηχανήματος φέρεται να είναι επίσης συγγενής του αναδόχου αλλά και του νεκρού. Όπως σημειώνει ο κ. Νικολιδάκης δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν πρόκειται για εργατικό δυστύχημα καθώς δεν έχει γίνει γνωστό αν ο νεκρός εργαζόταν στο εργοτάξιο ή αν βρισκόταν στην Κρήτη για να δει συγγενείς που βρίσκονταν στο εργοτάξιο και απλώς είχε περάσει από εκεί. 

Η υπόθεση και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη ώστε να καταχωρηθεί ή όχι ως εργατικό δυστύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας που σκοτώθηκε ήταν αρραβωνιασμένος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις