Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Συγκλονίζει η νέα αυτοκτονία – Το άγνωστο δράμα του αυτόχειρα και οι σκηνές αρχαίας τραγωδίας!

Ρέθυμνο: Συγκλονίζει η νέα αυτοκτονία – Το άγνωστο δράμα του αυτόχειρα και οι σκηνές αρχαίας τραγωδίας!

Αυτοκτόνησε στα 51 χρόνια της ζωής του. Τραγική φιγούρα ο αδερφός του αυτόχειρα, που τον βρήκε κρεμασμένο στον κήπο του σπιτιού του…

Τέλος στη ζωή του με φρικτό τρόπο έδωσε ένας 51χρονος το απόγευμα της Κυριακής (10-09-2016) στο Ρέθυμνο, ο οποίος απαγχονίστηκε στον κήπο του σπιτιού του, στην περιοχή του Αγ. Βασιλείου. Τον 51χρονο βρήκε νεκρό ο αδελφός του και ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας και ακολουθούσε σχετική φαρμακευτική αγωγή.

Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής ενώ η σορός του 51χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Από την αρχή ωστόσο, είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Νεκρή γυναίκα στο λιμάνι του Ηρακλείου

Το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε στη μία περίπου χθες το μεσημέρι να επιπλέει στα νερά του λιμανιού στο Ηράκλειο και στις Αρχές σήμανε συναγερμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα επέπλεε κάτω από τον καταπέλτη ενός πλοίου. Πρόκειται, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, για μία ηλικιωμένη γυναίκα οι παντόφλες της οποίας βρέθηκαν στο λιμάνι ανάμεσα σε δύο πλοία.

Αυτό, κάνει τις Αρχές να εκτιμούν ότι ίσως η γυναίκα έπεσε στα νερά για να δώσει τέλος στη ζωή της ωστόσο ακόμα όλα εξετάζονται και δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο. Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τη σορό της ηλικιωμένης ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία  – νεκροτομή. Να σημειωθεί ότι το πτώμα βρέθηκε από λιμενικό ο οποίος και το ανέσυρε.

Τι δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας

Η ταυτότητα της γυναίκας παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη ωστόσο το υλικό από κάμερες που βιντεοσκοπούσαν το χώρο δείχνουν την άτυχη γυναίκα να βγάζει τις παντόφλες της και να πέφτει στη θάλασσα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του γιατρού, το σώμα βρισκόταν μέσα στη θάλασσα για περίπου μια ώρα, πριν γίνει αντιληπτό.

Πηγή: flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις