Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Συλλήψεις για βεγγαλικά, κροτίδες, όπλα και πυρομαχικά – Ο αστυνομικός το έπαιξε πελάτης

Ρέθυμνο: Συλλήψεις για βεγγαλικά, κροτίδες, όπλα και πυρομαχικά – Ο αστυνομικός το έπαιξε πελάτης

Για παραβάσεις που αφορούν σε παράνομα βεγγαλικά και κροτίδες σχηματίστηκε δικογραφία σε Έλληνα, από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ρεθύμνου…

Συγκεκριμένα με στόχο την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών ασυρμάτων, αστυνομικός της Ασφάλειας προσποιούμενος τον υποψήφιο αγοραστή, επικοινώνησε τηλεφωνικά με το άτομο, ο οποίος μέσω διαδικτύου πωλούσε κροτίδες.

Στη συνέχεια ο συγκεκριμένος άνδρας απέστειλε από περιοχή του Δήμου Αττικής 800 κροτίδες έναντι του χρηματικού ποσού των 2.400 ευρώ, οι οποίες και κατασχέθηκαν. 

Επίσης σε δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν, στην πόλη του Ρεθύμνου, δύο Έλληνες όταν μετά από έλεγχο που τους πραγματοποίησαν αστυνομικοί, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 12 κροτίδες. Η προανάκριση και για τις δύο περιπτώσεις διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Στο μεταξύ, συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, Έλληνας κατηγορούμενος για παραβάσεις που αφορούν σε όπλα. Οι αστυνομικοί των ΤΑΕ πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του συλληφθέντα κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια. Επίσης συνελήφθη, ακόμη ένας Έλληνας όταν μετά από έλεγχο των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρεθύμνου εντοπίστηκε να κατέχει πιστόλι κρότου, φυσίγγια κρότου και 12 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις