Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ρέθυμνο: «Χρυσή» διάρρηξη σε σπίτι γυναίκας – Βρήκαν την κρυψώνα που είχε πάνω από 30.000 ευρώ

Ρέθυμνο: «Χρυσή» διάρρηξη σε σπίτι γυναίκας – Βρήκαν την κρυψώνα που είχε πάνω από 30.000 ευρώ

Η διάρρηξη στο Ρέθυμνο την έχει οδηγήσει σε απελπισία. Η γυναίκα που πήγε σε αστυνομικό τμήμα, περιέγραψε τα όσα είδε όταν επέστρεψε στο σπίτι…

Οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να τρυπώσουν στο διαμέρισμα της γυναίκας στο Ρέθυμνο και να ολοκληρώσουν τη διάρρηξη χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Έφυγαν με μετρητά 33.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας, που είχε η 55χρονη σε κρυψώνα του σπιτιού της. Μια κρυψώνα που οι διαρρήκτες εντόπισαν ταχύτατα όπως φαίνεται, αφού στο σπίτι δεν είχαν αναστατωθεί όλοι οι χώροι. Οι αστυνομικοί προσπαθούν τώρα να εντοπίσουν τους δράστες…

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε μία γυναίκα στο Ρέθυμνο η οποία μέσα σε λίγη ώρα, έχασε όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, πάνω από 30.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία 55χρονη η οποία κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστος μπήκε στη μονοκατοικία όπου διαμένει στο Ατσιπόπουλο ενώ εκείνη απουσίαζε και της άρπαξε το χρηματικό ποσό των 33.000 ευρώ καθώς και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου διερευνούν την υπόθεση με μεγάλη προσοχή και αναζητούν τον διαρρήκτη που έφυγε από το σπίτι με αρκετά μεγάλη λεία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις