Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ροδόπη: Οι 8 λέξεις της μητέρας που γέννησε το πρώτο μωρό του 2019 – Η φωτογραφία της απόλυτης ευτυχίας!

Ροδόπη: Οι 8 λέξεις της μητέρας που γέννησε το πρώτο μωρό του 2019 – Η φωτογραφία της απόλυτης ευτυχίας!

H ευτυχισμένη μητέρα, ποζάρει μία μέρα μετά την γέννηση του παιδιού της, το οποίο ήρθε στον κόσμο, το πρωί της 1ης Ιανουαρίου στις 10:20…

“Ο Άη Βασίλης μας έφερε το καλύτερο δώρο”. Με αυτά τα λόγια η Αγγελική Λαμπριανίδου, μητέρα του πρώτου μωρού της Ροδόπης για το 2019, παρουσιάζεται πανευτυχής με το νεογέννητο κοριτσάκι στην αγκαλιά.

H ευτυχισμένη μητέρα, ποζάρει μία μέρα μετά την γέννηση του παιδιού της, το οποίο ήρθε στον κόσμο, το πρωί της 1ης Ιανουαρίου στις 10:20.

Η μικρή, που όνομα δεν έχει ακόμη αλλά το επικρατέστερο είναι Δανάη, δεν γνωρίζει την ιδιαίτερη αυτή πρωτιά που διακατέχει στη Ροδόπη ως το πρώτο μωρό του νέου έτους. Μητέρα του βρέφους είναι η Αγγελική Λαμπριανίδου και πατέρας ο Γιώργος Αναστασιάδης, οι οποίοι κι ευχαρίστησαν “όλο το προσωπικό του νοσοκομείου” για την φροντίδα που έλαβαν στη διάρκεια της γέννας.

Όλως ευχαρίστησαν τους μαιευτήρες Ζαφείρη Χατζηθεοφάνους και Βέρα Αβραμίδου, που έφεραν στη ζωή το μικρό κοριτσάκι, υγιέστατο με βάρος 3.200 γραμμάρια, στη μαιευτική – γυναικολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής “Σισμανόγλειο”.

Το 2018 αυξήθηκαν οι γεννήσεις που έλαβαν χώρα στο Σισμανόγλειο, σε σχέση με το 2017. 341 βρέφη γεννήθηκαν στο Σισμανόγλειο, σε σχέση με 334 το 2017. Η αύξηση είναι μεν πολύ μικρή, αλλά τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία σχετικά ανοδική πορεία.

Αυτή μπορεί εν πολλοίς να αποδοθεί στις καλύτερες συνθήκες που τα τελευταία χρόνια έχει το νοσοκομείο της πόλης, με περισσότερο προσωπικό και σχετικά βελτιωμένες – σε σχέση με το παρελθόν πάντα – υποδομές, με αποτέλεσμα την κλιμακωτή ανάκτηση της εμπιστοσύνης των κατοίκων της περιοχής.

Πηγή: xronos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις