Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ρόδος: Αγνώριστη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το Survivor – Οι 32 λέξεις της παρουσιάστριας [pics]

Ρόδος: Αγνώριστη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά το Survivor – Οι 32 λέξεις της παρουσιάστριας [pics]

Στα καλύτερά της δείχνει να είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Βρίσκεται στη Ρόδο και ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες με σχόλια…

Στα καλύτερά της δείχνει να είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία αφού γύρισε από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, πλέον απολαμβάνει τις ομορφιές ενός άλλου νησιού: της αγαπημένης της Ρόδου.

Η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια γύρισε στην πατρίδα της τη Ρόδο, για να περάσει τις μέρες του Πάσχα με την οικογένειά της και ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες της στα social media που δείχνουν πόσο χαίρεται που είναι πίσω στο νησί της.

«Πώς να μην μου έχει λείψει αυτός ο τόπος;; Όχι πείτε μου.. Αυτό το ηλιοβασίλεμα το ονειρεύτηκα τόσες φορές..και ζούσα κάθε μέρα για τη στιγμή που θα έρθω στο νησί μου» έγραψε στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BhPE4OAlNjS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_profile_upsell_control

H γιαγιά της Κωνσταντίνας που έχει άποψη για το survivor και την ατυχία της εγγονής της να μπει υποψήφια πέντε φορές πόζαρε με τη διάσημη εγγονή της αλλά και με τη μικρότερη αδελφή της Κωνσταντίνας που μεγάλωσε και έχει γίνει μια καλλονή!

«ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Μια λέξη, από πίσω όμως τόσα συναισθήματα, μνήμες, αξίες, συμβουλές , βιώματα.. προίκα ολόκληρη!Επειδή σε μια φωτογραφία (ευτυχώς) δεν χωράμε επέλεξα μια συμβολική με τη γιαγιάκα μου που με μεγάλωσε και την αδελφή μου για να σας ευχηθούμε Χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ´όλα. Φως στις ψυχές μας και καθαρή συνείδηση.Χριστός Ανέστη» έγραψε η Κωνσταντίνα κάτω απότ η φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/BhTfwC1F8vO/?utm_source=ig_embed

Πηγή: dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις