Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρόδος: Άλλους τρεις έχει σκοτώσει η 45χρονη που δολοφόνησε την ηλικιωμένη

Ρόδος: Άλλους τρεις έχει σκοτώσει η 45χρονη που δολοφόνησε την ηλικιωμένη

Ανατριχιαστική εξέλιξη παίρνει η δολοφονία της ηλικιωμένης στη Ρόδο με την 45χρονη οικιακή βοηθό που έκανε την πράξη να ομολογεί ότι έχει σκοτώσει άλλους τρεις ανθρώπους. 

Η γυναίκα η οποία συνελήφθη για την δολοφονία μιας 75χρονης ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι έχει σκοτώσει άλλους τρεις ηλικιωμένους με την υπόθεση να εξελίσσεται σε θρίλερ.

Σύμφωνα όσα είπε η 45χρονη οικιακή βοηθός σε διαβητικό έδωσε μεγάλη ποσότητα ζάχαρης, στην άλλη περίπτωση σκότωσε ένα άτομο με ξυλοδαρμό, ενώ για τον τρίτο φόνο χρησιμοποίησε μαξιλάρι.

Η ίδια ομολόγησε επίσης, ότι είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει και το παιδί της, όταν αυτό ήταν σε μικρή ηλικία.

Και τους τρεις για τους οποίους ισχυρίζεται η 45χρονη ότι τους δολοφόνησε έχουν πιστοποιητικό θανάτου. Οπως είπε τη μία δολοφονία την έκανε στη Λέρο και τις άλλες δύο στη Ρόδο. Από το πρωί η γυναίκα έχει δώσει τέσσερις καταθέσεις .

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας Ρόδου και ζητάει να γίνει προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου.

Να σημειωθεί ότι η 45χρονη, πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η περίπτωσή της και η ομολογία της εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Να σημειωθεί ότι η 45χρονη δράστιδα τηλεφώνησε η ίδια στην άμεση δράση στις 8:10 το πρωί της Δευτέρας (21.11.2022) και ζήτησε από την αστυνομία να πάει στο σπίτι στις Καλυθιές Ρόδου λέγοντας «ελάτε, την έπνιξα».

Ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και το ΑΤ Αρχαγγέλου, στελέχη των οποίων έφθασαν στο σημείο σε λίγα λεπτά και αντίκρισαν την 45χρονη να τους περιμένει στην είσοδο. Η οικιακή βοηθός είπε όταν την ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε, τους απάντησε ότι δεν την άφηνε να κοιμηθεί και την ταλαιπωρούσε, κι έτσι την έπνιξε με το μαξιλάρι.

Μαρίνος Αλειφέρης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις