Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρόδος: Ανατροπή στον θάνατο του 34χρονου – Τι «βλέπουν» οι αρχές

Ρόδος: Ανατροπή στον θάνατο του 34χρονου – Τι «βλέπουν» οι αρχές

Ο 34χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο στέρνο. Αρχικά θεωρήθηκε εγκληματική ενέργεια ωστόσο όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός από τον πατέρα του στο σπίτι του παππού του στις 07.30 το πρωί της Πέμπτης.

Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικές αρχές και ο ιατροδικαστής που διαπίστωσαν ότι έφερε τραύμα στο στέρνο, το οποίο απέβη μοιραίο για τη ζωή του.

Αμέσως σήμανε συναγερμός καθώς στο υπνοδωμάτιο δεν υπήρχαν όπλα με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Από την προανάκριση προέκυψε ωστόσο ότι ο 34χρονος άνδρας βρισκόταν την προηγούμενη ημέρα έως και το μεσημέρι σε άλλο σπίτι με τους γονείς και τον αδελφό του και πεζός πήγε στο σπίτι του παππού του για να κοιμηθεί.

Αυτοκτονία το πιθανότερο σενάριο – Απομάκρυνε τα όπλα ο πατέρας του

Οι αρχές θεωρούν ότι με τη χρήση όπλου τύπου φλόμπερ που υπήρχε στο σπίτι και για το οποίο δεν απαιτείται άδεια ο 34χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι όταν ο πατέρας βρήκε νεκρό τον 34χρονο και δεν υπήρχε ένδειξη ότι είχε πυροβοληθεί, πήρε το φλόμπερ και μια ακόμη καραμπίνα και τα μετέφερε στο σπίτι ενός γείτονα, ενώ στην πορεία τα παρέδωσε στους αστυνομικούς.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ακόμη ότι το τραύμα ήταν εξ’ επαφής, ενώ από καταθέσεις προέκυψε ότι ο 34χρονος, πρώην τρόφιμος του ΟΚΑΝΑ, το τελευταίο διάστημα δεν ελάμβανε την αγωγή του, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και έπασχε από κατάθλιψη.
Η προανάκριση συνεχίζεται.

Πηγή: dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις