Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρόδος: Απόδραση μπροστά στα μάτια λιμενικών – Κρατούμενος έκανε το πιο δύσκολο να μοιάζει παιχνιδάκι

Ρόδος: Απόδραση μπροστά στα μάτια λιμενικών – Κρατούμενος έκανε το πιο δύσκολο να μοιάζει παιχνιδάκι
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο κρατούμενος κατάφερε να διαφύγει μέσα από τα χέρια λιμενικών. Σε συναγερμό η Ρόδος για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, πριν προλάβει να φύγει από το νησί. Η απόδραση προκαλεί ήδη αντιδράσεις…

Η απόδραση έγινε το βράδυ της Πέμπτης με τους άντρες του λιμενικού, να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, σε συνεργασία με αστυνομικούς για τον εντοπισμό του δράστη. Ο κρατούμενος είχε πάει με λιμενικούς σε περιοχή του νησιού, για να υποδείξει συνεργούς του. Όταν εκείνοι εμφανίστηκαν, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου που επέβαιναν, μπήκε μέσα και εξαφανίστηκαν. Οι λιμενικοί έχασαν χρόνο και η καταδίωξη είχε νικητές τους δράστες.

Σε συναγερμό, έχουν τεθεί, οι λιμενικές και αστυνομικές αρχές στη Ρόδο, μετά την απόδραση κρατουμένου, στις 21:00 το βράδυ της 3ης Νοεμβρίου 2022. Ο κρατούμενος, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατική», είχε μεταφερθεί, φρουρούμενος από δύο λιμενικούς, στην παραλία Ιαλυσού, στο πλαίσιο προανάκρισης.

Ο δράστης, είχε συλληφθεί, το απόγευμα της 2/11/2022, για διακίνηση μεταναστών. Επρόκειτο να υποδείξει στους λιμενικούς, συνεργάτη του και επιτηρούμενος, πήγε σε ραντεβού που είχε κλειστεί για να συλληφθεί.

Πλησίασε όχημα με δύο άνδρες, επιβιβάσθηκε σε αυτό και διέφυγε. Οι λιμενικοί τους καταδίωξαν, αλλά δεν κατόρθωσαν να τους πιάσουν. Το αυτοκίνητο, βρέθηκε στην περιοχή του Ενυδρείου εγκαταλελειμμένο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις