Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρόδος: Αυτό είναι το βρέφος που ήρθε στον κόσμο με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο – Δάκρυα συγκίνησης μετά τον τοκετό [pics]

Ρόδος: Αυτό είναι το βρέφος που ήρθε στον κόσμο με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο – Δάκρυα συγκίνησης μετά τον τοκετό [pics]

Ένα υγιέστατο αγοράκι ήρθε στον κόσμο με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο και η Ρόδος συζητάει για το θέμα και τις φωτογραφίες που τράβηξαν διασώστες του ΕΚΑΒ. Το αγοράκι παραδόθηκε υγιέστατο στην παιδιατρική…

Ένα υγιέστατο αγοράκι ήρθε στον κόσμο με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο και η Ρόδος συζητάει για το θέμα και τις φωτογραφίες που τράβηξαν διασώστες του ΕΚΑΒ.

Κλήση για τοκετό ετοιμόγεννης γυναίκας δέχθηκε χθες το πρωί (13-10-2018) το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ Ρόδου με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί άμεσα η υπηρεσία ώστε να συνδράμει στην ασφαλέστερη διαδικασία της γέννας και τη μεταφορά μητέρας και παιδιού στο νοσοκομείο.

Κατά την έλευση του πληρώματος στο σπίτι ο τοκετός βρισκόταν ήδη σε εξέλιξη και οι διασώστες ακολουθώντας τα πρωτόκολλα και στηριζόμενοι στην εκπαίδευσή τους συνετέλεσαν στην ασφαλή διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας.

Το αγοράκι παραδόθηκε υγιέστατο στην παιδιατρική.  Το πλήρωμα του ασθενοφόρου αποτελούταν από τους διασώστες Παναγιώτη Ξουρή και Δημήτρη Ζουρούδη που πόζαραν με το νεογέννητο αγγελούδι χαμογελαστοί.

Πηγή: diasostesrodou

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις