Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ρόδος: «Δεν σκότωσε η 45χρονη τη μητέρα μου» λέει ο γιός του ενός «θύματος» στο newsit.gr

Ρόδος: «Δεν σκότωσε η 45χρονη τη μητέρα μου» λέει ο γιός του ενός «θύματος» στο newsit.gr

«Η μητέρα μου πέθανε στο νοσοκομείο από COVID, δεν δολοφονήθηκε από την Φλώρα» λέει στο newsit.gr ο γιος μιας εκ των τριών γυναικών που υποστηρίζει δολοφόνησε στο παρελθόν η 45χρονη οικιακή βοηθός. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει τη Ρόδο και όχι μόνο.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση που από χθες (21.11.2022) το πρωί έχει σοκάρει τους πάντες δημιουργεί η μαρτυρία στο newsit.gr του Θωμά Σολδάτου. Η 84χρονη μητέρα του πέθανε ενώ τη φρόντιζε η 45χρονη οικιακή βοηθός, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει σκοτώσει γυναίκες στη Ρόδο και τη Λέρο.

Ήταν η ίδια η 45χρονη οικιακή βοηθός που χθες τηλεφώνησε στην αστυνομία λέγοντας «ελάτε γιατί την έπνιξα». Είχε, όπως ομολόγησε, σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια την 75χρονη γυναίκα που φρόντιζε. Όταν οι αρχές πήγαν στο σπίτι, βρήκαν νεκρή την άτυχη γυναίκα, η οποία χρειαζόταν φροντίδα γιατί ήταν κατάκοιτη.

Η οικιακή βοηθός, στη κατάθεσή της ισχυρίστηκε ότι πριν από τη δολοφονία της 75χρονης, είχε σκοτώσει άλλους τρεις ανθρώπους, ενώ είχε αποπειραθεί να σκοτώσει και το ίδιο της το παιδί!

Μια από τις γυναίκες που η 45χρονη οικιακή βοηθός υποστηρίζει ότι δολοφόνησε ήταν και η μητέρα του Θωμά Σολδάτου. Η 84χρονη Βασίλω Σολδάτου, σύμφωνα με την ομολογία της 45χρονης, ήταν η δεύτερη δολοφονία που έκανε, τον Φεβρουάριο του 2022. Η 84χρονη, όπως είπε η οικιακή βοηθός, έπασχε από διαβήτη και εκείνη ανακάτεψε σε γιαούρτι μεγάλες ποσότητες ζάχαρης και με σύριγγα το έδωσε στην ηλικιωμένη να το φάει με συνέπεια να πεθάνει.

Ρόδος: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην οικιακή βοηθό που έπνιξε τη γυναίκα που πρόσεχε

Ο γιος της 84χρονης γυναίκας, Θωμάς Σολδάτος, λέει στο newsit.gr, ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα περιγράφει η 45χρονη. «Είχα την κοπέλα αυτή στο σπίτι μου και πρόσεχε την μητέρα μου από τις αρχές του Μάρτη του 2021 μέχρι 1 Φλεβάρη του 2022, που “έφυγε” η μητέρα μου. Ήταν μια πάρα πολύ καλή κοπέλα, πρόσεχε την μητέρα μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μητέρα μου ασθένησε από COVID-19, τον Ιανουάριο, μάλλον την κόλλησαν τα παιδιά μου και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο από τις 14 Ιανουαρίου 2022 μέχρι και τις 1 Φεβρουαρίου, όταν και “έφυγε” από τη ζωή» τονίζει ο Θ. Σολδάτος.

Και συνεχίζει: «Δεν δολοφόνησε η 45χρονη τη μητέρα μου. Πρέπει να καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι η γυναίκα αυτή βρίσκεται σε πλήρη αποδιοργάνωση ψυχικής υγείας. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι η Φλώρα δεν πείραξε τη μητέρα μου, το αντίθετο, την πρόσεχε και την ευχαριστώ πολύ. Η μητέρα μου “έφυγε” από κορονοϊό».

Η αστυνομία δεν έχει επικοινωνήσει με τον κ. Σολδάτο μετά την ομολογία της 45χρονης. Ο ίδιος, πάντως, λέει «δεν στέκει η ομολογία». Μετά την μητέρα του πρόσεχε και άλλες γυναίκες και ποτέ δεν “ακούστηκε” κάτι αρνητικό για εκείνη.

Σε ό,τι αφορά στο θάνατο της 75χρονης, ο Θωμάς Σολδάτος λέει πως δεν μπορεί να πάρει θέση αφού δεν γνωρίζει τι έχει γίνει. Λέει όμως πως «η γυναίκα αυτή έμενε δίπλα μου, όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα, είναι ένα παιδί ευαίσθητο, που έχει περάσει δύσκολα, είχε πολλά οικογενειακά προβλήματα, εκκλησιαζόταν, δεν είχαμε ακούσει ότι έκανε ποτέ κακό σε κάποιον».

Η 45χρονη έχει δύο παιδιά, που σπουδάζουν, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις