Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρόδος: Δίωξη στον γιο για τη δολοφονία του πατέρα του – Το θρίλερ που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Ρόδος: Δίωξη στον γιο για τη δολοφονία του πατέρα του – Το θρίλερ που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Δίωξη στον Βαγγέλη Κουλιανού για τη δολοφονία του πατέρα του, Γιώργου Καριώτη, ηλικίας 75 ετών στη Ρόδο, ασκήθηκε σύμφωνα με τη dimokratiki.gr.  Ο 40χρονος που φέρεται να σκηνοθέτησε το αποτρόπαιο έγκλημα, είχε φτάσει να κατηγορεί τις Αρχές για καθυστέρηση στην εξιχνίαση της συγκλονιστικής υπόθεσης.

Όπως έγραψε η dimokratiki.gr, η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Μαρία Παπαγιαννίδου άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του Βαγγέλη Κουλιανού για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, του πατέρα του, Γιώργου Καριώτη τον περασμένο Ιούνιο στη Μεσαιωνική Πόλη του νησιού.

Επιπλέον, η Εισαγγελέας κ. Παπαγιαννίδου εξέδωσε διάταξη με την οποία απαγορεύθηκε στον 40χρονο η έξοδος από τη χώρα, ενώ παρέπεμψε τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε τακτικό Ανακριτή.

Τη σχετική δικογραφία συνέταξε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αναφέροντας ως δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος τον 40χρονο.

Πρόκειται για τον «Βαγγέλη» που εμφανιζόταν στο «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, όπου ζητούσε τη συνδρομή της για την επίσπευση των ερευνών, τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη!

Ρόδος: Το στυγερό έγκλημα

Υπενθυμίζεται ότι στις 14 Ιουνίου 2022 βρέθηκε δεμένος πισθάγκωνα και με βρόγχο στον λαιμό, χωρίς εμφανή σημάδια κακοποίησης, μπρούμυτα στο πάτωμα, ο 75χρονος Γιώργιος Καριώτης.

Το κεφάλι του θύματος ακουμπούσε «προσεγμένα» σε πετσέτα ποτισμένη με αίμα, ενώ ήταν επιμελώς σκεπασμένος με κουβέρτα.

Το θύμα βρήκε ο γιος του Ευάγγελος που είπε ότι μία ημέρα πριν τον είχε επισκεφτεί.

Από την έρευνα δεν βρέθηκε το πορτοφόλι του 75χρονου, που ζούσε με τη σύνταξη του ως λιμενεργάτης.

Ρόδος: Σκηνοθετημένη δολοφονία;

Οι αστυνομικοί αξιολόγησαν τα ακόλουθα στοιχεία: 1: Το θύμα κατά την ανεύρεση του ήταν περιποιημένο (πανί στο προσκεφάλι για να μην ακουμπάει στο πάτωμα και σκεπασμένο με κουβέρτα) – 2: Η πόρτα του σπιτιού ήταν ορθάνοιχτη και στερεωμένη με ξύλο – 3: Κανείς δεν άκουσε φασαρία ή διαπληκτισμό – 4: Η θέση και ο τρόπος που βρέθηκε ο 75χρονος ήταν φανερά σκηνοθετημένη. Τα χέρια του θύματος ήταν πρόχειρα δεμένα με κορδόνι από αρβύλα και ο βρόγχος στον λαιμό του ήταν περασμένος 3 με 4 φορές, πάνω του βρέθηκαν χρήματα και ο χώρος δεν ήταν αναστατωμένος, κάτι που ενισχύει το ενδεχόμενο να ήξερε τον δολοφόνο.

Επίσης, ο 40χρονος Βαγγέλης φαίνεται στην ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού στις 14 Ιουνίου 2022 να κυκλοφορεί κοντά στο σπίτι, όχι όμως και στις 13 Ιουνίου, όπως ισχυρίζεται ο γιος του θύματος.

Ο 40χρονος μάλιστα στις 14 Ιουνίου 2022 κι ενώ βρίσκεται στην εργασία του προσποιείται μπροστά στους συναδέλφους του ότι έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα του, πράγμα αδύνατο, αφού, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, ο 75χρονος δεν ζούσε!

Ρόδος: Ο 40χρονος στο «Φως στο Τούνελ» 

Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Καρυώτης εμφανίστηκε αγανακτισμένος στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», καταγγέλλοντας στασιμότητα των ερευνών και εμπαιγμό από τις Αρχές.

«Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο η αστυνομία δεν έχει βρει ακόμα τον δολοφόνο του πατέρα μου. Έχουν περάσει επτά μήνες και είμαστε σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Παρότι είναι μία εύκολη εξιχνίαση, όπως έλεγαν από την αρχή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου, δεν έχουν βρει ακόμα τίποτα», ανέφερε.

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις