Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρόδος: Εφιάλτης μετά την πώληση του αυτοκινήτου του – Έχασε 4.000€!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε μεγάλη περιπέτεια μπήκε από προχθές το βράδυ ένας Πατρινός που πήγε στο νησί για να πουλήσει το αυτοκίνητό του…

και έμεινε στην κυριολεξία «ταπί» αφού έχασε ή του έκλεψαν το πορτοφόλι που είχε μαζί του και το οποίο περιείχε το ποσό των 4.000 ευρώ. Όπως δήλωσε ο ίδιος, τώρα βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και σε πραγματική απόγνωση, αφού δεν υπάρχει ούτε το ελάχιστο ποσό έτσι ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του.

Όλα ξεκίνησαν όταν μέσω αγγελίας που έβαλε για να πουλήσει το αυτοκίνητό του, βρέθηκε υποψήφιος αγοραστής από τη Ρόδο. Οι δυο τους, συμφώνησαν στο ποσό των 4.000 ευρώ και αφού συμπληρώθηκαν τα απαραίτητα χαρτιά, το ποσό καταβλήθηκε τοις μετρητοίς. Το βράδυ, ο κος Ανδρέας επειδή θα έπρεπε να διανυκτερεύσει στην πόλη και να αναχωρήσει την επόμενη μέρα, είπε να βγει από το ξενοδοχείο για να κάνει μια βόλτα.

Αρχικά επισκέφθηκε την Παλιά Πόλη. Εκεί μπήκε σε κατάστημα κι αγόρασε ένα μαύρο δερμάτινο πορτοφόλι, στο οποίο έβαλε χαρτονομίσματα αξίας 4.000 ευρώ. Για κακή του τύχη όμως στη συνέχεια πήγε σε ένα μπαρ σε γνωστή οδό στο Νιοχώρι όπου και παρέμεινε μέχρι αργά. Από εκει επέστρεψε στο ξενοδοχείο του και εν τω μεταξύ διαπίστωσε ότι το πορτοφόλι είχε κάνει φτερά από την τσέπη του.

Πηγή:

rodiaki.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε