Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Ρόδος: Έκανε μήνυση στον σύζυγο για βιντεοσκόπηση προσωπικών στιγμών με τον εραστή της

Ρόδος: Έκανε μήνυση στον σύζυγο για βιντεοσκόπηση προσωπικών στιγμών με τον εραστή της

Η Ρόδος συζητάει την καταγγελία της 43χρονης που έκανε μήνυση στον σύζυγό της. Παραδέχτηκε την απιστία και περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν, από τη δική της οπτική γωνία…

Η Ρόδος παρακολουθεί την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας που ξεκίνησε μετά τη μήνυση που έκανε παντρεμένη γυναίκα στον σύζυγό της. Όπως υποστηρίζει ο άντρας της πλήρωσε δύο άτομα για να βιντεοσκοπήσουν προσωπικές της στιγμές με τον εραστή της. Τόνισε στους αστυνομικούς πως τα κατάφεραν όταν η ίδια βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο. Ζητάει την παραδειγματική τιμωρία όλων και όπως ανέφερε στις Αρχές, είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι να δικαιωθεί.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμά της Τρίτης 29 Αυγούστου η έρευνα των αστυνομικών του Α.Τ. Ιαλυσού μετά από μήνυση μιας 43χρονης Ελληνίδας για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων με δράστες όπως υποστηρίζει, δύο άγνωστα άτομα και ηθικό αυτουργό τον 44χρονο σύζυγό της.

Σύμφωνα με την μήνυση που υπέβαλε η 43χρονη, στις 01:30 της 29ης Αυγούστου 2023 ενώ βρισκόταν στην παραλία του Παραδεισίου μέσα στο αυτοκίνητό της και σε προσωπικές στιγμές με τον σύντροφό της εκτός γάμου, δύο άγνωστοι άνδρες τους παρακολούθησαν και τους βιντεοσκόπησαν με κινητό τηλέφωνο.

Όπως ισχυρίστηκε, το υλικό αυτό στην συνέχεια παρέδωσαν στον σύζυγό της. Οι δράστες αναζητήθηκαν από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Ιαλυσού. Διενεργείται προανάκριση, με την όλη υπόθεση να έχει γίνει θέμα συζήτησης στο νησί.

Πηγή: dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις