Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ρόδος: Εκπαιδευτικός η γυναίκα που συνελήφθη επειδή τραγουδούσε – Η άγνωστη καταγγελία μαθήτριας

Ρόδος: Εκπαιδευτικός η γυναίκα που συνελήφθη επειδή τραγουδούσε – Η άγνωστη καταγγελία μαθήτριας

Νέα στοιχεία μετά την επεισοδιακή σύλληψη της γυναίκας στη Ρόδο. Οι αστυνομικοί την έσερναν για να την βάλουν στο περιπολικό. Ποιοι τράβηξαν το επίμαχο βίντεο…

Επίδειξη υπέρμετρης αστυνομικής αυστηρότητας στη Ρόδο, όταν αστυνομικοί συνέλαβαν γυναίκα που τραγουδούσε στο δρόμο. Όπως βλέπουμε στο βίντεο, οι αστυνομικοί προσπαθούν να οδηγήσουν στο περιπολικό μια γυναίκα στην κεντρική πλατεία της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου. Οι πολίτες που βιντεοσκοπούν το απίστευτο περιστατικό,  σχολιάζουν αρνητικά την κίνηση των αστυνομικών.

Μπροστά στους εμβρόντητους τουρίστες και ενώ η γυναίκα αρνείται να ακολουθήσει τους αστυνομικούς, ένας εξ αυτών βγάζει τις χειροπέδες και δευτερόλεπτα μετά οι αστυνομικοί τις βάζουν στη γυναίκα και μάλιστα με τα χέρια πίσω από την πλάτη.

Παρά το γεγονός ότι σχεδόν παντού στη χώρα γίνονται κορονοπάρτι με εκατοντάδες ακόμα και χιλιάδες συμμετέχοντες οι αστυνομικοί εξάντλησαν την αυστηρότητά τους στο πρόσωπο αυτής της γυναίκας.

Σύμφωνα με την εκπομπή T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha, πρόκειται για εκπαιδευτικό, σε βάρος της οποίας είχε γίνει καταγγελία πριν από σχεδόν δύο μήνες από μαθήτριά της. Είχε υποστηρίξει πως η καθηγήτρια την χτύπησε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Click4more: Ρόδος: Η στιγμή που αστυνομικοί σέρνουν γυναίκα που τραγουδούσε στον δρόμο – Γιατί έγινε η σύλληψη

Το βίντεο από την επεισοδιακή σύλληψη της γυναίκας τράβηξαν Γερμανοί τουρίστες που είχαν βγει για βόλτα. Όταν η αρχική σύσταση του πρώτου αστυνομικού δεν έπιασε τόπο, οι ενισχύσεις έφτασαν και άρχισε η κατάσχεση ενός ηχείου, που όπως η γυναίκα έλεγε ακούγεται χαμηλότερη από την ιδια της τη φωνή. «Θεωρώ ότι ήταν πολύ ανούσιο αυτό που έγινε, δεν ενοχλούσε κανέναν η γυναίκα, ήταν κυριολεκτικά στη μέση μόνη της και απλά τραγουδούσε» σημείωσε ο αυτόπτης μάρτυρας που δημοσιοποίησε το περιστατικό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις