Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρόδος: Έσπασαν το κεφάλι του Κώστα Σαμιωτάκη – Πανικός κατά τη διάρκεια συναυλίας (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Στο νοσοκομείο αιμόφυρτος ο άτυχος Κώστας Σαμιωτάκης μετά από μια συναυλία που πήρε άσχημη τροπή. Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας…

Ούτε στα χειρότερα όνειρά του δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που του συνέβη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (22-07-2016) κατά τη διάρκεια συναυλίας (Ρεμπούτσικα – Πασπαλά), ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος Κώστας Σαμιωτάκης. Λίγο πριν την ολοκλήρωση της συναυλίας, ο… ουρανός έβρεξε πέτρες! Για την ακρίβεια, κάποιοι ανόητοι (πιθανολογείται ότι πρόκειται για ανήλικους) εκσφενδόνισαν πέτρες από το πάρκο της οδού Βύρωνος, προς το εσωτερικό της τάφρου! Εκείνη την ώρα στις κερκίδες κάθονταν και παρακολουθούσαν τη συναυλία εκατοντάδες άτομα. Μια από τις πέτρες αυτές, πέτυχε στο κεφάλι τον Κώστα Σαμιωτάκη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και να του προκαλέσει αιμορραγία. Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου οι γιατροί του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, αναχωρώντας έτσι στη συνέχεια για το σπίτι του.
Στον χώρο όπου έπεσαν οι πέτρες, σημειώθηκε σχετική αναστάτωση. Ευτυχώς δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί θεατών.

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός. Και στο παρελθόν έχουν παρατηρηθεί αντίστοιχες ενέργειες γεγονός που επιβάλλει τη λήψη άμεσων μέτρων για ν αποφευχθούν τα χειρότερα. Για την περιπέτειά που έζησε το βράδυ της Παρασκευής την ώρα που παρακολουθούσε τη συναυλία, ο Κώστας Σαμιωτάκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: “Μιά μαγική πραγματικά μαγική βραδιά χθες στην Τάφρο με την φανταστική Ρεμπούτσικα και την εξαιρετική Πασπαλά. Δυστυχώς η κατάληξη για μένα ήταν η χειρότερη αφού κάποια “καλόπαιδα” πάνω από την Τάφρο πέταξαν μερικές πέτρες στον κόσμο που παρακολουθούσε την συναυλία. Μία από τις πέτρες προσγειώθηκε στο κεφάλι μου …με έστειλε μέσα στα αίματα στα επείγοντα του νοσοκομείου μας. Εκεί ο καλός φίλος και εξαιρετικός γιατρός με φρόντισε και ανώδυνα!!! μου πρόσθεσε μερικά ράμματα επί της κεφαλής!!! Τον ευχαριστώ θερμά! Τέλος καλό όλα καλά.

Πηγή: rodiaki.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε