Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ρόδος: Γάμος εκατομμυρίων με άρωμα Bollywood – Τα πάρτι, η Rolls Royce και η νύφη που εντυπωσίασε

Ρόδος: Γάμος εκατομμυρίων με άρωμα Bollywood – Τα πάρτι, η Rolls Royce και η νύφη που εντυπωσίασε

Αυτός ο γάμος ήταν ξεχωριστός και σίγουρα θα αργήσει να ξεχαστεί από εκείνους που τον έζησαν. Γαμπρός και νύφη είχαν ετοιμάσει τα πάντα χωρίς να ενδιαφέρονται για το κόστος. Η Ρόδος «παραμιλάει» από τις εικόνες χλιδής…

Ένας ινδικός παραδοσιακός παραμυθένιος γάμος με άρωμα Bollywood, πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο και ήταν ξεχωριστός. Λαμπερός και γεμάτος χλιδή, αφού πρόκειται για γόνους εκατομμυριούχων Ινδών που μένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένωσαν τις ζωές τους, με τον πιο επίσημο τρόπο, στο νησί.

Τα κινητά τηλέφωνα των καλεσμένων άρχισαν να παίρνουν φωτιά, όταν ο νεαρός γαμπρός και η νύφη εμφανίστηκαν με μια συλλεκτική λιμουζίνα Rolls Royce (η οποία ανήκει στον γνωστό συλλέκτη Παναγιώτη Τσαγκαράκη), στην είσοδο  ξενοδοχείου στην Καλλιθέα, όπου τελέστηκε το μυστήριο και διαμένουν όλες αυτές τις ημέρες οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Η πανέμορφη νύφη, είναι κόρη μεγαλοτραπεζίτη και ο γαμπρός μεγαλοεπιχειρηματίας που δραστηριοποιούνται στη Μεγάλη Βρετανία. Το γλέντι ήταν τρικούβερτο και φυσικά οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, είχαν κάθε λόγο να χαμογελούν. Πιο αναλυτικά, ο γάμος έγινε σύμφωνα με τα έθιμα και τις παραδόσεις της Ινδίας στο πολυτελές ξενοδοχείο στην Καλλιθέα και οι 100 καλεσμένοι έφθασαν στο νησί από την Ινδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, συνδυάζοντας μοναδικές διακοπές και φυσικά την παρουσία τους στις πιο ξεχωριστές μέρες της ζωής του νεόνυμφου ζεύγους.

Η τελετή έγινε με όλα τα προβλεπόμενα έθιμα. Μάλιστα κατά την είσοδο της λιμουζίνας στο ξενοδοχείο, ήδη το ζεύγος περίμεναν όλοι οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι και στήθηκε ένας χορός, κατά τα ήθη και έθιμα της πατρίδας τους.

Οι δεξιώσεις, τα ξέφρενα πάρτι και όλα τα events όπου ρέει άφθονη σαμπάνια, εκλεκτό φαγητό, σε μία μοναδική ατμόσφαιρα και χώρους ειδικά διαμορφωμένους κατά τις απαιτήσεις του ζευγαριού, με πολύ χορό, αλά Bollywood, έχουν ξεκινήσει εδώ και τέσσερις ημέρες στο ξενοδοχείο και οι καλεσμένοι είναι σε ξέφρενους ρυθμούς, ενώ για να παίξει μουσική ήρθε κι ένας από τους διασημότερους Βρετανούς Dj’s.

Στην άψογη διοργάνωση του γάμου, συνετέλεσε το προσωπικό του ξενοδοχείου με άψογο επαγγελματισμό και τοπικές επιχειρήσεις (ανθοπωλεία, εταιρίες κάλυψης ήχου και φωτός, μουσικοί που έπαιξαν ελληνική μουσική κλπ). Οι καλεσμένοι θα αναχωρήσουν από το νησί αύριο Κυριακή και τη Δευτέρα. Δείτε τις εικόνες του realvoice995.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις