Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρόδος: Η 45χρονη που σκότωσε τους ηλικιωμένους είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει το παιδί της

Ρόδος: Η 45χρονη που σκότωσε τους ηλικιωμένους είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει το παιδί της

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της 75χρονης κατάκοιτης γυναίκας από την οικιακή της βοηθό στις Καλυθιές της Ρόδου, καθώς η καθ’ ομολογίαν δράστιδα κατέθεσε χθες (Δευτέρα 21.11.2022) στην προανάκριση ότι έχει σκοτώσει και άλλους τρεις ηλικιωμένους από το 2011 έως σήμερα.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 45χρονη οικιακή βοηθός, το 2011 είχε δώσει σε διαβητικό μεγάλη ποσότητα ζάχαρης, σε άλλη περίπτωση φέτος σκότωσε έναν ηλικιωμένο με ξυλοδαρμό, ενώ για τον τρίτο φόνο στη Ρόδο, όπως φέρεται να ισχυρίζεται, χρησιμοποίησε μαξιλάρι. Η ίδια ομολόγησε επίσης, ότι είχε επιχειρήσει το 2002 να δολοφονήσει και το παιδί της, όταν αυτό ήταν σε μικρή ηλικία.

Και για τους τρεις ηλικιωμένους, τους οποίους ισχυρίζεται η 45χρονη ότι τους δολοφόνησε, υπάρχει πιστοποιητικό θανάτου. Όπως είπε τη μία δολοφονία την έκανε στη Λέρο και τις άλλες δύο στη Ρόδο.

Τι δηλώνει ο δικηγόρος της στο newsit.gr

«Ζητάει να την τιμωρήσει ο Θεός» λέει μιλώντας στο newsit.gr ο δικηγόρος της 45χρονης καθ’ομολογίαν δολοφόνου, Στέλιος Αλεξανδρής και παράλληλα αναφέρει πως «αυτή τη στιγμή είναι μια βαθιά σοκαρισμένη γυναίκα. Το μόνο που λέει είναι να την τιμωρήσει ο Θεός, ζητάει να δει τον γιο της και σιγά-σιγά αρχίζει να συνειδητοποιεί το τι έχει κάνει».

Μάλιστα έγινε γνωστό ότι η 45χρονη, πάσχει από ψυχικό νόσημα και ότι είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η περίπτωσή της. Ο δικηγόρος της δράστιδας αναφέρει ότι «το πρώτο που θα ζητήσουμε είναι ψυχιατρική αξιολόγηση για να δούμε αν πραγματικά αυτή η γυναίκα έχει την δυνατότητα να απολογηθεί και να καταλάβει την άδικη πράξη που έχει κάνει».

Επισημαίνει πως «έχει δώσει μια προανακριτική που λέει για άλλους δύο ή τρεις ηλικιωμένους αλλά η προανακριτική δεν λέει τίποτα αν δεν φτάσουμε στην ουσία. Για τη δολοφονία που έχει ομολογήσει θα οδηγηθεί στον ανακριτή».

Η 45χρονη οδηγείται σήμερα ενώπιον των ανακριτών αρχών για να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες της δολοφονίας της άτυχης 75χρονης γυναίκας.

Ρεπορτάζ: Άννα – Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις