Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ρόδος: Η αδερφή της Ντόρας την αποχαιρετά – «Δεν θα αλλάξω καμία στιγμή μαζί σου»

Ρόδος: Η αδερφή της  Ντόρας την αποχαιρετά – «Δεν θα αλλάξω καμία στιγμή μαζί σου»

Με μια κοινή τους φωτογραφία από παλιές ευτυχισμένες στιγμές και ένα σπαρακτικό μήνυμα αποχαιρέτισε την Ντόρα της, το θύμα της νέας γυναικοκτονίας στη Ρόδο, η αδερφή της.

Η 31χρονη Ντόρα έπεσε νεκρή το μεσημέρι της Τετάρτης (22.09.2021) στη Ρόδο, όταν ο πρώην σύντροφός της αποφάσισε πως επειδή τον χώρισε, δεν μπορούσε να ζει άλλο. Την πυροβόλησε δυο φορές με καραμπίνα, πριν βάλει κι ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Η νέα γυναικοκτονία έχει συγκλονίσει τους πάντες, όμως το παρελθόν του δράστη που έρχεται στο φως δείχνει πως πολλοί ήξεραν αλλά κανείς δεν τον σταμάτησε.

Οι γονείς και η αδερφή της άτυχης εκπαιδευτικού περιέγραψαν με σοκαριστικά λόγια την κόλαση που έζησε η Ντόρα στους μήνες της σχέσης της με τον 40χρονο. Δεν την άφηνε να βγαίνει, ούτε να βλέπει τηλεόραση μόνη της…

Με ένα story στο Instagram είπε το πρώτο «αντίο» στη Ντόρα της, η μικρή αδερφή της. «Δεν σου άξιζε τέτοιος θάνατος Ντορούλι μου», έγραψε μεταξύ άλλων.

Στη φωτογραφία φαίνονται τα δυο κορίτσια από παλιές, ανέμελες στιγμές, με την αδερφή της Ντόρας να γράφει στο μήνυμά της: «Δεν θα αλλάξω καμία στιγμή μαζί σου. Ήσουν και θα είσαι η καλύτερη αδερφή του κόσμου. Δεν σου άξιζε τέτοιος θάνατος Ντορούλι μου. Να μας προστατεύεις από εκεί που είσαι. Ήσουν και θα είσαι ο φύλακας άγγελός μου. Σ’ αγαπώ».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις