Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ρόδος: Η ανήμπορη ζητιάνα βρήκε ξαφνικά ενέργεια – Σηκώθηκε, όρμησε και δάγκωσε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Απίστευτες σκηνές κοντά στο λιμάνι της Ρόδου με πρωατγωνίστρια μία ζητιάνα. Οι τουρίστες που την έβλεπαν να εκλιπαρεί για βοήθεια προσπαθούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους…

Σκηνές απείρου κάλλους λίγο μετά τις 15.00 χθες το μεσημέρι κοντά στο λιμάνι της Ρόδου, όταν τσιγγάνα που βρισκόταν κοντά στην είσοδο του κεντρικού λιμανιού, επιτέθηκε σε πολίτη που της έκανε παρατήρηση, ενώ στη συνέχεια όρμησε και δάγκωσε έναν λιμενικό όταν επιχείρησε να της βάλει χειροπέδες! Το επεισόδιο, εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια έντρομων τουριστών που εκείνη την ώρα έμπαιναν στο κρουαζιερόπλοιο “Musica”. Όλα ξεκίνησαν όταν πολίτης που διατηρεί κατάστημα στην Παλιά Πόλη, περνώντας από το σημείο που βρισκόταν η τσιγγάνα ζητιανεύοντας με τα δυό της παιδιά, της έκανε παρατήρηση να φύγει και να σταματήσει να ενοχλεί τους τουρίστες.

Η αντίδραση της τσιγγάνας ήταν απίστευτη, αφού σηκώθηκε και όρμησε κατά πάνω του, βρίζοντας τον ίδιο και την οικογένειά του. Ο άντρας ζήτησε βοήθεια από τους λιμενικούς που βρίσκονταν λίγα μέτρα παραπέρα και τότε η ίδια του έριξε στο πρόσωπο ένα μπουκάλι με νερό! Ο ένας από τους δύο λιμενικούς την ακινητοποίησε και ο δεύτερος της πέρασε χειροπέδες, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία για να στείλει στο σημείο την ομάδα ΔΙΑΣ και να γίνει έτσι η σχετική σύλληψη.

Την ώρα που περίμεναν να έρθουν οι αστυνομικοί, η τσιγγάνα αιφνιδιαστικά κινήθηκε στο μέρος του λιμενικού και τον δάγκωσε στο χέρι! Ο λιμενικός αντέδρασε ψύχραιμα και την απομάκρυνε με ήπιο τρόπο, όπως περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες. Στη συνέχεια, η τσιγγάνα μεταφέρθηκε στο αστυνομικό Τμήμα Ρόδου ενώ ο λιμενικός στο νοσοκομείο για να γίνουν προληπτικές εξετάσεις.

Πηγή: rodiaki.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε