Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ρόδος: Η αποθήκη του παράνομου τζόγου – Μαύρη νύχτα για τους τζογαδόρους που ρίσκαραν

Ρόδος: Η αποθήκη του παράνομου τζόγου – Μαύρη νύχτα για τους τζογαδόρους που ρίσκαραν

Αποθήκη, στην οποία διεξαγόταν παράνομος «τζόγος», εντοπίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, στην πόλη της Ρόδου, και συνελήφθησαν οι συμμετέχοντες. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του χώρου της αποθήκης και οκτώ άτομα-παίκτες, (πέντε Έλληνες και τρεις αλλοδαπούς) ηλικίας από 38 έως 71 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διοργάνωσης – συμμέτοχης σε παράνομα παίγνια, παραβίασης των μέτρων πρόληψης των ασθενειών και παράνομης διαμονής στη χώρα.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα (03-02-2021), έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική έρευνα σε αποθήκη όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο διαπιστώθηκε διεξαγωγή τυχερού παιγνίου, στο οποίο συμμετείχαν επτά παίκτες χρησιμοποιώντας χρήματα. Επιπλέον, εντός του ίδιου χώρου περίμεναν προκειμένου να συμμετάσχουν στο παιχνίδι άλλα δύο άτομα.

Κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 280 ευρώ, παιγνιόχαρτα και σημειωματάρια, ενώ επιβλήθηκαν διοικητά πρόστιμα για διοργάνωση συνάθροισης, άσκοπη μετακίνηση και μη χρήση μάσκας, συνολικού ποσού 7.800 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και για έναν από αυτούς κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής στη χώρα του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις