Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ρόδος: Η εξαφάνιση – θρίλερ και η κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τον αγνοούμενο

Ρόδος: Η εξαφάνιση – θρίλερ και η κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τον αγνοούμενο

Η Ρόδος παρακολουθεί την πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό του 93χρονου. Η εξαφάνιση του ηλικιωμένου έχει κινητοποιήσει τις Αρχές που ψάχνουν για ένα σημάδι ζωής…

Η εξαφάνιση του ηλικιωμένου παραμένει άλυτος γρίφος για τις Αρχές και η Ρόδος παρακολουθεί τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του. Η ζωή του 93χρονου βρίσκεται σε κίνδυνο και ήδη έχει εκδοθεί Silver Alert, σε μια προσπάθεια να βρεθούν νέα στοιχεία. Για τους δικούς του ανθρώπους, η φετινή αλλαγή του χρόνου ήταν γεμάτη μελαγχολία και αγωνία. Ξέρουν πως όσο περνούν οι μέρες, τόσο λιγοστεύουν οι ελπίδες για τον στενό συγγενή τους.

Συνεχίζονται οι έρευνες από αστυνομία, Πυροσβεστική και ομάδες εθελοντών στη Ρόδο, για τον εντοπισμό 93χρονου, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το πρωί της 23ης Δεμεβρίου, όταν βγήκε από το σπίτι του, για να πάει στην τράπεζα και να εισπράξει τη σύνταξή του.

Σύμφωνα με την rodiaki.gr, ένα τελευταίο στοιχείο, το οποίο επιβεβαιώνει αρχική μαρτυρία γυναίκας, είναι ότι κάμερα ασφαλείας φαίνεται να κατέγραψε τον 93χρονο να διασχίσει πεζός την οδό Ρόδου – Καλλιθέας. Μέχρι τώρα οι έρευνες πάντως δεν απέδωσαν αποτέλεσμα.

Ο Γεώργιος Ξίπας, 93 ετών, εξαφανίστηκε Ρόδο, την 23/12/23. Έχει γαλανά μάτια, ύψος 1,65μ και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι σακάκι, γκρι παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 29/12/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις