Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ρόδος – Κακοποίηση 8χρονης: Τα «γυρίζει» τώρα η θεία της που ομολόγησε

Ρόδος – Κακοποίηση 8χρονης: Τα «γυρίζει» τώρα η θεία της που ομολόγησε
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Προκαλεί και πάλι, η θεία της 8χρονης στη Ρόδο, η οποία πρωταγωνίστησε σε μια υπόθεση – σοκ που άφησε άφωνη όλη τη χώρα. Αρχικά, υπήρχε η πληροφορία ότι το παιδί βιάστηκε ωστόσο, στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι το είχε τραυματίσει επίτηδες η ίδια του η θεία, για να εκβιάσει… τον παππού της οικογένειας και να πάρει λεφτά.

Τώρα, σύμφωνα με το MEGA, η θεία του άτυχου κοριτσιού, προκαλεί εκ νέου, αφού δηλώνει ότι… τα παίρνει όλα πίσω!

Click4More: Ρόδος: Φως στο μαρτύριο που περνούσε θα δώσει η κατάθεση της 8χρονης που έπεσε θύμα βιασμού

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στην Ασφάλεια της Ρόδου η 50χρονη, όποιον συναντάει, του λέει ότι δεν έχει πειράξει το παιδί αλλά… είπε όσα είπε στους αστυνομικούς, μετά από μεγάλη πίεση που δέχθηκε.

Ωστόσο, εκτός από τα όσα είπε η 50χρονη, υπάρχει και η κατάθεση της μητέρας του κοριτσιού, που το Σάββατο το βράδυ αποκάλυψε την αλήθεια στους αστυνομικούς, λέγοντας ότι όλα έγιναν για… 700 ευρώ. Αυτό είναι το ποσό που θα ζητούσαν από τον παππού της οικογένειας, για να μην τον κατηγορήσουν (άδικα φυσικά) για σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού!

Δεν υπάρχει βιασμός – Τι έδειξαν οι εξετάσεις

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του newsit.gr σήμερα βγήκαν τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε το μικρό παιδί. Σύμφωνα με αυτά, δεν υπάρχει βιασμός αλλά ένας τραυματισμός της μικρούλας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα ο φάκελος της υπόθεσης πήγε στην Εισαγγελέα ενώ το παιδάκι θα παραμείνει σε δομή του νησιού μέχρι να αποφασιστεί ποια θα είναι η τύχη του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις