Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ρόδος: Καταγγελία για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας – Ο πατέρας της βρήκε στο σπίτι ναρκωτικά

Ρόδος: Καταγγελία για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας – Ο πατέρας της βρήκε στο σπίτι ναρκωτικά

Η Ρόδος περιμένει την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας, μετά την καταγγελία για αποπλάνηση ανήλικης από έναν 19χρονο. Μέσα στο σπίτι της πολύτεκνης οικογένειας βρέθηκαν ναρκωτικά…

Η καταγγελία για αποπλάνηση ενός ανήλικου παιδιού, βρίσκεται στο μικροσκόπιο αστυνομικής έρευνας. Η Ρόδος περιμένει να μάθει όλη την αλήθεια. Ο πατέρας της μικρής κατηγορεί έναν 19χρονο, με τον οποίο, όπως ανέφερε σε αστυνομικούς, η κόρη του διατηρούσε σχέση. Τον κατηγορεί ότι την αποπλάνησε και ότι την έβαλε να κάνει ναρκωτικά. Το κουβάρι της υπόθεσης, όπως ανέφερε, άρχισε να ξετυλίγεται όταν εντόπισε μέσα στο σπίτι, μικροποσότητα κάνναβης.

Η καταγγελία του πατέρα της ανήλικης έγινε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου. Όπως διαπιστώθηκε ο φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών.

Πιο συγκεκριμένα, ο 46χρονος πατέρας μιας 14χρονης μαθήτριας της τρίτης γυμνασίου παρέδωσε την 18η Νοεμβρίου 2023 στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μια αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 2,1 γραμμαρίων, την οποία βρήκε μέσα στο σπίτι του.

Δήλωσε ότι ανήκει στον 19χρονο σύντροφο της ανήλικης κόρης του. Ο δράστης αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αλλά δεν συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με τον πατέρα της ανήλικης έχει αποπλανήσει το παιδί με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν όπως είπε σοβαρά προβλήματα στην πολύτεκνη οικογένειά τους.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, ο πατέρας έχει υποβάλει μήνυση ενώ χθες (22-11-2023) ενημέρωσε και την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις