Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρόδος: “Ξάφρισαν” σουπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στο Φαληράκι [pics]

Ρόδος: “Ξάφρισαν” σουπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στο Φαληράκι [pics]

Δυο κουκουλοφόροι ”ξάφρισαν” το σουπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στο Φαληράκι της Ρόδου. Οι ληστές, αφαίρεσαν, χρηματικό ποσό ύψους 47.255 ευρώ, σε χαρτονομίσματα και κέρματα, από το χρηματοκιβώτιο με την αστυνομία να αναζητά τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, εξετάζεται το ενδεχόμενοι οι δράστες να είχαν πληροφορία… από μέσα, ή να παρακολουθούσαν το κατάστημα μέρες πριν ενεργήσουν.

Αφού πέρασαν την ράμπα του καταστήματος, που οδηγεί στην αποθήκη, κρύφτηκαν πίσω από ένα κλάρκ, περιμένοντας να κλείσει και να αναχωρήσει ο διευθυντής.

Με την αποχώρηση του τελευταίου από τις εγκαταστάσεις του καταστήματος, τον ακινητοποίησαν, φέροντας όπλα.

Του έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό και το πιστόλι στο κεφάλι, τον υποχρέωσαν να τους οδηγήσει στο γραφείο και να ανοίξει με το κλειδί του και με το συνδυασμό το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο αφαίρεσαν το ποσό και αποχώρησαν.

Φεύγοντας πήραν το κινητό τηλέφωνο του διευθυντή προκειμένου να μην καλέσει την αστυνομία, και στη συνέχεια το άφησαν σε ένα πεζούλι.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει οι δύο ληστές είναι αλβανικής ή βουλγαρικής καταγωγής.

Παράλληλα η ΕΛ.ΑΣ διεξάγει έρευνες και για τον εντοπισμό άλλων διαρρηκτών, οι οποία ”σήκωσαν” κοσμήματα και μετρητά από το χρηματοκιβώτιο οικίας μιας 47χρονης στο Τσαΐρι.

Με τη χρήση λοστού, διέρρηξαν την πλαϊνή πόρτα της κουζίνας και αφού ερεύνησαν τους χώρους της, αφαίρεσαν ένα εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο, εντός ντουλάπας υπνοδωματίου, το οποίο περιείχε, κατά δήλωση του θύματος, κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ περίπου και χρηματικό ποσό ύψους 900 ευρώ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις