Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρόδος: Ξεγύμνωσαν μαθητή σε σχολείο και τράβηξαν βίντεο – Οι πρώτες συλλήψεις

Ρόδος: Ξεγύμνωσαν μαθητή σε σχολείο και τράβηξαν βίντεο – Οι πρώτες συλλήψεις

Ανάστατη η Ρόδος από το νέο περιστατικό bullying μέσα σε σχολείο. Θύμα ένας 15χρονος μαθητής, που είδε το βίντεο με αυτά που είχαν προηγηθεί να βρίσκεται στα κινητά τηλέφωνα συμμαθητών του…

Οργή και έντονος προβληματισμός. Η Ρόδος βρίσκεται στο επίκεντρο, μετά την καταγγελία που έκανε η μητέρα ενός 15χρονου μαθητή, για τον εφιάλτη του γιου της, στο σχολείο. Το άγριο bullying που υπέστη, καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο άρχισε να στέλνεται από κινητό σε κινητό. Ο άτυχος μαθητής ξεγυμνώθηκε από συμμαθητή του, κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Με τους καθηγητές να μην αντιλαμβάνονται έγκαιρα τα όσα έγιναν, παρά μόνο όταν είδαν τη μητέρα του παιδιού στα γραφεία τους. Ήδη οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις και αναζητούν ακόμα έναν ανήλικο μαθητή, που πήρε μέρος στο συμβάν.

Ειδικότερα, όλα έγιναν το πρωί της περασμένης Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου στο 1ο ΕΠΑΛ της Ρόδου, όταν ένας μαθητής έπιασε από τον ώμο έναν 15χρονο συμμαθητή του και του κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο. Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο προαύλιο του σχολείου, παρουσία πολλών μαθητών, καθώς ήταν ώρα διαλείμματος.

Ο 15χρονος στη συνέχεια έμαθε από συμμαθητές του ότι κυκλοφορούσε για το περιστατικό αυτό ένα βίντεο το οποίο κάποιοι είχαν ήδη δει.

Η μητέρα του 15χρονου κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές και δύο 15χρονοι συνελήφθησαν για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και για διευκόλυνση προσβολών της ανηλικότητας. Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν εντολής της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα που θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τα περαιτέρω. Ο τρίτος δράστης που τράβηξε το βίντεο και το διέδωσε αναζητείται από την αστυνομία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις