Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρόδος: «Με κακοποιούσε και βίαζε την ανήλικη κόρη μου» – Εξελίξεις μετά την καταγγελία που προκάλεσε σάλο

Ρόδος: «Με κακοποιούσε και βίαζε την ανήλικη κόρη μου» – Εξελίξεις μετά την καταγγελία που προκάλεσε σάλο

Η καταγγελία της μητέρας προκάλεσε αίσθηση. Ο κατηγορούμενος υποστήριζε από την πρώτη στιγμή που ήταν  αθώος… 

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, αφέθηκε χθες (27-01-2021) μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, ένας 40χρονος Έλληνας, που καταγγέλθηκε από την πρώην σύντροφό του για κακοποίηση της ίδιας και των δίδυμων παιδιών της αλλά και για βιασμό της κόρης της.

Πιο συγκεκριμένα η καταγγέλλουσα απέκτησε δίδυμα εκτός γάμου με άλλο άνδρα που δεν τα αναγνώρισε και στην πορεία σύναψε σχέση με τον κατηγορούμενο που ήταν πλέον προστάτης. Μετά την διακοπή της σχέσεώς τους η μητέρα κατήγγειλε ότι ο πρώην σύντροφός της κακοποιούσε την ίδια και τα παιδιά της και περαιτέρω για βιασμό της ανήλικης κόρης της.

Από παιδιοψυχιατρική έκθεση προέκυψε ότι υπάρχουν ενδείξεις τέλεσης των καταγγελλόμενων πράξεων ενώ ιατροδικαστική έκθεση δεν υπήρξε.

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τα όσα καταγγέλλονται εις βάρος του και διατείνεται ότι αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας της πρώην συντρόφου του για να τον εκδικηθεί. Περαιτέρω προσκόμισε στοιχεία από τα οποία φέρεται να προκύπτει ότι την επίμαχη περίοδο του έτους 2018 που του αποδίδεται ότι τέλεσε τα αδικήματα, η σύντροφός του παρακολουθείτο από την πρόνοια και δεν είχε προκύψει οτιδήποτε σχετικό στις οικείες εκθέσεις που συντάχθηκαν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις