Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ρόδος: «Με βίαζαν διαδοχικά όλο το βράδυ» – Η άγνωστη αλήθεια στο φως μετά την σοκαριστική καταγγελία

Η καταγγελία προκάλεσε αίσθηση στη Ρόδο και όχι μόνο. Ο βιασμός της 26χρονης είχε γίνει θέμα ακόμα και εκτός συνόρων. Η διερεύνηση αποκάλυψε όλα όσα είχαν συμβεί…

Μια 26χρονη από την Αγγλία πήγε σε αστυνομικό τμήμα και άρχισε να περιγράγει την πιο εφιαλτική νύχτα της ζωής της, όπως έλεγε. Υποστήριξε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άτομα, τα οποία μάλιστα κατονόμασε. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες. Αυτές έμελλε να αποκαλύψουν την άγνωστη αλήθεια. Ότι η 26χρονη ουδέποτε έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού. Κατήγγειλε ψευδώς τους δύο άντρες, πιθανότατα για να κερδίσει χρήματα από την ασφαλιστική εταιρεία. Η καταδίκη της, ήρθε να ρίξει τους τίτλους τέλος στην όλη υπόθεση.

Ποινή φυλάκισης 3 ετών με 3ετή αναστολή επέβαλε χθες (06-04-2022) το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε μια 26χρονη Αγγλίδα που κρίθηκε ένοχη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση ενός 21χρονου Αλβανού και ενός 23χρονου Έλληνα, τους οποίους κατήγγειλε για ομαδικό βιασμό.

Οι δύο νεαροί, έχουν κριθεί αθώοι από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω για βιασμό που τελέστηκε από δύο δράστες οι οποίοι ενήργησαν από κοινού. Η εγκαλούσα εν γνώσει της αναλήθειας των ισχυρισμών της, όπως είπαν, κατέθεσε ψευδώς ότι την βίασαν, αφού δεν ευρέθησαν ίχνη άσκησης βίας, καθώς δεν διαπιστώθηκε καμία κάκωση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός της, δεν ευρέθη ίχνος σπερματοζωαρίου, δεν ευρέθη ίχνος βιασμού.

Το ιστορικό της υπόθεσης φέρεται να έχει ως εξής: Στις 30 Ιουλίου 2017 στις 07.30, οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να εξανάγκασαν μια 26χρονη Αγγλίδα, που διέμενε προσωρινά στην Κάλαθο, σε συνουσία ταυτόχρονα και επανειλημμένα παρά τη θέλησή της, σε δωμάτιο πίσω από εστιατόριο. Η 26χρονη εργαζόταν συγκεκριμένα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Λίνδο και ανέπτυξε ερωτική σχέση με τον 21χρονο, ο οποίος εργαζόταν στο ίδιο κατάστημα.

Τον δεύτερο είχε δει ορισμένες φορές σε άλλο κατάστημα στην ίδια περιοχή, όπου εργαζόταν. Η 26χρονη με τον 21χρονο πήγαν στο κατάστημα, όπου εργαζόταν ο 22χρονος για διασκέδαση. Εκεί ο 21χρονος την ενημέρωσε ότι θα φιλοξενούσαν στην οικία του τον 22χρονο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, αφού πρώτα πήγαν όλοι μαζί σε έναν φούρνο για να φάνε, κατέληξαν σε ένα δωμάτιο, όπου, όπως υποστηρίζει η Αγγλίδα είχε πάει για πρώτη φορά. Ο σύντροφός της άρχισε, όπως είπε να την φιλάει και σε κάποια στιγμή παρουσιάστηκε στον χώρο ο δεύτερος, φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

Ο 21χρονος, όπως ισχυρίστηκε σύμφωνα με το dimokratiki.gr, της ζήτησε να τον φιλήσει και εκείνη αρνήθηκε και σε κάποια στιγμή την ακινητοποίησε με το βάρος του σώματός του, της έβγαλε το εσώρουχο και της ανέβασε την φούστα, ενώ ο δεύτερος κοίταζε. Κατόπιν την εξανάγκασαν, όπως υποστήριξε ψευδώς, σε ασελγείς πράξεις και ήλθαν σε ερωτική επαφή μαζί της, χωρίς προφύλαξη, διαδοχικά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις