Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρόδος: Μετανάστης ο γιος πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Το ξέσπασμα του Αλέξανδρου Λουιζίδη [pics, vid]

Ρόδος: Μετανάστης ο γιος πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Το ξέσπασμα του Αλέξανδρου Λουιζίδη [pics, vid]

Αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση αλλά πλέον δηλώνει πικραμένος. Ο πατέρας αποχαιρετά με συγκινητικό τρόπο τον γιο του, που πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα της κρίσης…

Όταν πριν από δύο χρόνια έδινε ένα καθημερινό αγώνα για τον ΣΥΡΙΖΑ, αισιοδοξούσε ότι τα πράγματα δεν θα έφταναν εδώ. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Λουιζίδη, που πλέον βρίσκεται στην εξαιρετικά δύσκολη θέση να αποχαιρετήσει τον γιο του, που μεταναστεύει στη μακρινή Αυστραλία. Ακόμα ένα νέο παιδί, που προσπαθεί να φτιάξει το μέλλον του μακριά από την Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. Η ανάρτησή του στο facebook κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τον πολιτευτή να εμφανίζεται πικραμένος και απογοητευμένος από την ”υποτιθέμενη επανάσταση” όπως γράφει στο κείμενό του.

Το κείμενο του Αλέξανδρου Λουιζίδη στο facebook

«Σήμερα φεύγει ο Γιος μου Γιώργος για την μακρινή Αυστραλία …. και μου σπαράζει την ψυχή … Έκανε έναρξη σαν ελεύθερος επαγγελματίας αλλά τα εισοδήματα του ήταν ανακόλουθα της φορολόγησης του, της ασφάλειας του και της στήριξης του σαν ΝΕΟΣ από το σύστημα μας … οπότε αναγκαστικά θέλοντας να επιβιώσει και να δημιουργήσει ξενιτεύεται … ξέρω δεν είναι ο μόνος και ο πρώτος νέος που το κάνει αυτό στον τόπο μας και λυπάμαι γιαυτο … χαίρομαι όμως που έχει το θάρρος και το κουράγιο να ζήσει σε ίσως ένα καλύτερο τόπο αψηφώντας τις δυσκολίες που θα του παρουσιαστούν πηγαίνοντας σε ένα Hostel αμφισβητούμενο σε ένα άγνωστο τόπο με ελάχιστα χρήματα χωρίς καμία στήριξη μέχρι να ξεκινήσει την καινούργια του δουλειά … Σε θαυμάζω γιε μου !!!! πάντα ήμασταν πρόσφυγες ούτως η άλλως… ο Πατέρας σου … Ο αιθεροβάμων και γραφικός υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα και στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις της υποτιθέμενης επανάστασης …».

Ο Αλέξανδρος Λουιζίδης δεν παραλείπει να αφιερώσει και ένα τραγούδι στο παιδί του…

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε