Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ρόδος: Μηνύματα «φωτιά» πίσω από καταγγελία γυναίκας ότι την κόλλησε HIV ο σύντροφός της

Ρόδος: Μηνύματα «φωτιά» πίσω από καταγγελία γυναίκας ότι την κόλλησε HIV ο σύντροφός της

Η ώρα της δίκης πλησιάζει και η Ρόδος περιμένει να μάθει όλη την αλήθεια. Η καταγγελία της γυναίκας για τον πρώην σύντροφό της προκάλεσε αίσθηση. Υποστηρίζει ότι την κόλλησε σκόπιμα τον ιό του HIV

Η Ρόδος περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας που θα δείξεις ποιος από τους δύο λέει την αλήθεια. Η 50χρονη υποστηρίζει ότι ο 41χρονος την κόλλησε σκόπιμα τον ιό του HIV και εκείνος μιλάει για μια σκευωρία που κρύβει άλλου είδους σκοπιμότητες. Όπως λέει την είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Τονίζει ότι εκείνη αποφάσισε να στραφεί εναντίον του και να τον διασύρει, όταν διέκοψαν τη σχέση τους. Μέσα σε όλα κάνει αναφορά και για ένα χρέος 25.000 ευρώ, που όπως υποστηρίζει προσπαθεί η γυναίκα να αποφύγει να το πληρώσει.

Απολογούμενος ενώπιον του κ. Ανακριτή ισχυρίστηκε ότι η 50χρονη γνώριζε ότι ήταν θετικός από την αρχή της σχέσης τους και το αποδέχτηκε. Μάλιστα, επεσήμανε ότι «δεν του έκοψε» να ζητήσει από την 50χρονη όπως και την πρώην σύζυγό του να υπογράψουν μια υπεύθυνη δήλωση. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι είχαν επαφές λαμβάνοντας προφυλάξεις και ότι εκείνη του ζήτησε να σταματήσουν την χρήση προφυλακτικού.

Η γυναίκα που τον κατηγορεί πάντως αναφέρθηκε και σε μηνύματα που της είχε αποστείλει: «Θα πληρώσεις, να είσαι σίγουρη. Καλώς ήρθες στο νέο κόσμο. Μη με ξαναενοχλήσεις, τώρα πόνα και εσύ όπως και εγώ». «Οταν θα καταλάβεις, θα είναι αργά, αλλά θα χαχανίζω εγώ στο τέλος».

«Εχεις μεγάλο Γολγοθά, εσύ θα έχεις κάτι διαφορετικό». «Τώρα πρέπει να κλαίμε και οι δυο. Θέλεις δεν θέλεις, τώρα είναι πολύ αργά. Είναι πολύ άδικος ο Θεός». «Δεν θα φταίω εγώ. Έχεις μεγάλο Γολγοθά μπροστά σου και εσύ και εγώ. Θα με πάρεις ξανά, μόνο όταν θα μου πεις «έχουμε μεγάλο Γολγοθά, είχες δίκιο» είναι ορισμένα από αυτά.

Ισχυρίστηκε ότι οι φράσεις αυτές είναι δικές του και τις απηύθυνε πάνω στον πανικό του ενώ χώρισαν και αναφερόταν σε οικονομικό Γολγοθά, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της επιχείρησής τους. Με τη φράση «νέος κόσμος» εννοούσε, όπως είπε, τον κόσμο μας, αυτόν που ζούμε, όπου την καλωσόρισε, εννοώντας τα οικονομικά, γιατί όταν της ζήτησε να πληρώσει και αυτή, αρνήθηκε.

Πηγή: dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις