Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρόδος: Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» του γυναικολόγου – Μηνύσεις λίγο πριν την εκδίκαση της υπόθεσης

Ρόδος: Νέο επεισόδιο στο «σίριαλ» του γυναικολόγου – Μηνύσεις λίγο πριν την εκδίκαση της υπόθεσης

Μετά την υποβολή της 21ης μήνυσης εις βάρος του γυναικολόγου – μαιευτήρα για σεξουαλικά εγκλήματα και την άσκηση αγωγής από τον ίδιο σε βάρος της δεύτερης γυναίκας που τον καταμήνυσε, ο κύκλος των μηνύσεων συνεχίστηκε και χθες (10-02-2021).

Πιο συγκεκριμένα ο 65χρονος γυναικολόγος μαιευτήρας που διώκεται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, υπέβαλε χθες μήνυση εις βάρος μιας 25χρονης Ελληνίδας, της τρίτης γυναίκας που τον κατήγγειλε.

Η 25χρονη έχει ισχυριστεί ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου του 2015, ένα βράδυ περίπου στις 03.00 τα ξημερώματα μετέβη στο νοσηλευτικό ίδρυμα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, λόγω κολπικής αιμορραγίας. Στο τμήμα επειγόντων δεν παρέμεινε διότι της είπαν να πάει την επόμενη ημέρα το πρωί να την δει ο γυναικολόγος που εφημέρευε. Διατείνεται ότι αφού κάθισε στην καρέκλα της εξέτασης ο γιατρός χρησιμοποίησε την ειδική υπερηχογραφική κεφαλή και το ειδικό τζελ και στην αρχή έκανε υπέρηχο στην περιοχή της κοιλιάς και κατόπιν έβαλε τον υπέρηχο στον κόλπο της κινώντας τον γρήγορα.

Μετά ξεκίνησε να βάζει τα δάχτυλα του στον κόλπο της και όπως ισχυρίζεται, τα κινούσε ρυθμικά κάνοντας ξεκάθαρα χωρίς καμία αμφιβολία ερωτική πράξη. Είδε, όπως περιγράφει, την αντίδρασή της και από τον πόνο και το σοκ πάγωσε, ακινητοποιήθηκε και από τον φόβο της αντανακλαστικά σφίχτηκε το σώμα της. Εκείνος, όπως ισχυρίζεται, της είπε «μην φωνάξεις και σ’ ακούσουν απ’ έξω και μην σφίγγεσαι».

Σηκώθηκε από την καρέκλα και ντύθηκε και όταν γύρισε να δει πού είναι, ήταν στο γραφείο του και όπως ισχυρίζεται τον είδε να έχει το χέρι του στο παντελόνι του. Ψέλλισε ότι πρέπει να φύγει και όπως διατείνεται εκείνος ήρθε κατά πάνω της την αγκάλιασε, την τράβηξε πάνω του και την παρέσυρε στην καρέκλα, όπου κάθισε με την βία και την έβαλε να ακουμπήσει πάνω στα απόκρυφά του, ενώ της έδωσε ένα φιλί στο λαιμό και ένα χαρτάκι με το κινητό του στο χέρι της.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο γιατρός διαψεύδει τους ισχυρισμούς της και ζητά να ασκηθεί δίωξη εις βάρος της για ψευδή καταμήνυση, ψευδή κατάθεση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις