Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ρόδος: Ο γάμος τους διαλύθηκε με ύβρεις και κατάρες – Στα δικαστήρια νύφη εναντίον πεθεράς!

Ρόδος: Ο γάμος τους διαλύθηκε με ύβρεις και κατάρες – Στα δικαστήρια νύφη εναντίον πεθεράς!

Όταν το ζευγάρι ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα έμελλε να ακολουθήσουν. Οι καταγγελίες, άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη…

Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου συζητήθηκαν προχθές (21-01-2019) οι αντίθετες αγωγές διαζυγίου που υπέβαλε ένα ανδρόγυνο στον απόηχο καταγγελιών της συζύγου, για αποπλάνηση του παιδιού της από την μητέρα του συζύγου της.

Οι ισχυρισμοί αυτοί που διαψεύδονται κατηγορηματικά από τον σύζυγο, ο οποίος υποστηρίζει ότι η καταγγέλλουσα πάσχει από ψυχική νόσο, είχαν οδηγήσει σε κλονισμό της σχέσης του και σε διακοπή της έγγαμης συμβίωσής τους ως και σε προστριβές μεταξύ τους,

Η καταγγελλόμενη γιαγιά, ηλικίας 80 ετών, έχει αφεθεί ελεύθερη χωρίς όρους, μετά την απολογία της για το αδίκημα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση. Πρόκειται για μια εξαιρετικά περίεργη υπόθεση, που απασχολεί την δικαιοσύνη από τον Ιανουάριο του 2012 και μάλιστα είχε τεθεί στο αρχείο με διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ρόδος: Το χρονικό της πολυσυζητημένης υπόθεσης

Τον Ιανουάριο του 2012 συγκεκριμένα, η μητέρα του, τρεισήμισι ετών τότε, αγοριού κατήγγειλε ότι το παιδί της είχε αποπλανηθεί από άγνωστο πρόσωπο. Είχε ισχυριστεί συγκεκριμένα ότι το παιδί τής είχε εκμυστηρευθεί ότι κάποια είχε ασελγήσει σε βάρος του.

Η έρευνα είχε τεθεί στο αρχείο μετά την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης αφού ελήφθησαν καταθέσεις και υποβλήθηκε το παιδί σε ιατροδικαστική έκθεση, που δεν επιβεβαίωσε τα καταγγελλόμενα. Φέρεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να είχε προκύψει μάλιστα ότι η μητέρα του παιδιού αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στην πορεία της προκαταρκτικής είχε ζητήσει να μην συνεχιστεί η έρευνα.

Η μητέρα, έξι έτη μετά, φέρεται να συγκεκριμενοποίησε τις αόριστες αρχικές καταγγελίες της, στο πρόσωπο της πεθεράς της, αναφερόμενη πιο συγκεκριμένα σε άλλα περιστατικά κακοποίησής του, που όπως υποστηρίζει, της είχε περιγράψει. Το ίδιο το παιδί, δε, φέρεται να έχει “ενοχοποιήσει” τη γιαγιά του εξεταζόμενο αρμοδίως κι από τους δικαστικούς πραγματογνώμονες.

Οι πραγματογνώμονες, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν κατέληξαν σε σαφές συμπέρασμα περί κακοποίησής του ή μη. Η ίδια απολογούμενη, αρνήθηκε και απέκρουσε ως εντελώς αβάσιμη, απαράδεκτη και «κατασκευασμένη» την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου η οποία, όπως είπε, είναι προϊόν της «αρρωστημένης φαντασίας της πάσχουσας από διπολική διαταραχή και σχιζοφρένεια μηνύτριάς της».

Επεσήμανε εξάλλου ότι είναι η δεύτερη φορά που η μηνύτρια και δυστυχώς νύφη της, προσπαθεί να την εμπλέξει σε μία βδελυρή και απαράδεκτη ιστορία που γέννησε η αρρωστημένη φαντασία της. Υποστήριξε ότι η μηνύτρια πάσχει από χρόνια κληρονομική σχιζοφρένεια και ψυχωσική διπολική συνδρομή η οποία βρίσκεται σε έξαρση διότι πιστεύει ότι εξώθησε τον γιο της να ζητήσει τη λύση του γάμου του μαζί της, γι’ αυτό και επανήλθε με νέα μηνυτήρια αναφορά 6 χρόνια μετά την αρχειοθέτηση της πρώτης.

Η εναντίον της καταδίωξη, όπως ισχυρίστηκε, αναζωπυρώθηκε 6 ολόκληρα χρόνια μετά τη αρχική ψευδή καταμήνυση που υπέβαλε εναντίον της επειδή ο γιος της στις αρχές του έτους 2018 μη αντέχοντας άλλο την ψυχοπαθητική συμπεριφορά της συζύγου του, της ανακοίνωσε την οριστική απόφασή του να λύσει τον γάμο τους.

Πηγή: dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις