Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρόδος: Ο ξαφνικός πυρετός ήταν η αρχή του τέλους της 11χρονης μαθήτριας! Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου της

Ρόδος: Ο ξαφνικός πυρετός ήταν η αρχή του τέλους της 11χρονης μαθήτριας! Θρίλερ με τις συνθήκες θανάτου της

Η Ρόδος παρακολουθεί άναυδη τις αποκαλύψεις για την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία. Η 11χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να βγει νικήτρια…

Στο πένθος βυθίστηκαν από χθες (02-11-2020) όχι μόνο τα Μαριτσά όπου διέμενε αλλά όλη η Ρόδος, από τον αδόκητο και άδικο θάνατο της 11χρονης Σοφίας η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Πέμπτη.

Το άτυχο κορίτσι, κόρη του αντιπροέδρου του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου και του σωματείου Ράδιο Ταξί Διαγόρας, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Ρόδου με πυρετό από τους γονείς της και στη συνέχεια κρίθηκε από τους θεράποντες γιατρούς ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα καθώς η κατάσταση της υγείας της παρουσίαζε επιδείνωση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατική” η 11χρονη Σοφία, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού την περασμένη Πέμπτη με συμπτώματα σηψαιμίας και χθες το πρωί, έφυγε από τη ζωή χωρίς ακόμα να έχουν προσδιοριστεί τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Τη μικρή, συνόδευε στην Αθήνα ο πατέρας της, όπου και παραμένει μέχρι να γίνει νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να προσδιοριστούν επακριβώς τα αίτια που η μικρή -η οποία ήταν και το μοναδικό παιδί της οικογένειας- έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή.

Click4more: Τρίκαλα: Σπαραγμός για τον αναπάντεχο θάνατο 14χρονης μαθήτριας! Έσβησε το πιο γλυκό χαμόγελο

Το άκουσμα του θανάτου της 11χρονης, βύθισε στο πένθος τους συγγενείς, τους φίλους της αλλά και ολόκληρη τη Ρόδο που συγκλονίστηκε από την απώλεια του μικρού παιδιού, το οποίο χάθηκε μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.
Το κορίτσι διέμενε στα Μαριτσά -τόπος καταγωγής της μητέρας της- με την οικογένειά της, ενώ ο πατέρας της κατάγεται από την Κρεμαστή, ασχολείται με τα κοινά και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις