Δευτέρα, 17 Ιουν.
25oC Αθήνα

Ρόδος: Οδηγός λεωφορείου άφησε το τιμόνι και άρχισε το τσιφτετέλι – Δείτε τον χορό που γίνεται viral

Ρόδος: Οδηγός λεωφορείου άφησε το τιμόνι και άρχισε το τσιφτετέλι – Δείτε τον χορό που γίνεται viral

Ο οδηγός λεωφορείου σηκώνεται και για ακόμα μια φορά κάνει τον κόσμο να διασκεδάσει. Η Ρόδος στο επίκεντρο για τις εικόνες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο και γίνονται viral…

Η Ρόδος έχει ακόμα ένα θέμα συζήτησης, μετά τα όσα έγιναν σε στάση. Οδηγός λεωφορείου σηκώνεται από το τιμόνι και αρχίζει να χορεύει υπό τους ήχους λαϊκής μουσικής. Τα κινητά τηλέφωνα, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο tik tok παίρνουν φωτιά, με τον κόσμο να χειροκροτεί και να το διασκεδάζει. Όπως και ο οδηγός που είναι γνωστός στο νησί για το κέφι του, στη δουλειά.

Ο οδηγός σταμάτησε σε μια στάση λεωφορείου και αφού έβαλε χειρόφρενο στο όχημα χόρεψε μπροστά στις πόρτες στέλνοντας τα φιλιά του σε όσους τον παρακολουθούσαν. Το κοινό ξεσηκώθηκε, τα κινητά πήραν φωτιά και το Tik Tok έκανε πάρτι με τον χορευταρά οδηγό.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο, όπως ήταν φυσικό, πέφτουν βροχή. «Ο αγαπημένος μου. Τον θυμάμαι, μας έπαιρνε από σχολείο εκείνος και έβαζε πάντα μουσική», αναφέρει μια χρήστης του TikTok, με μια ακόμα να γράφει χιουμοριστικά: «Άντε να εξηγήσεις γιατί άργησες στην δουλειά». «Ήρθα σεζόν Ρόδο, ήταν ο πρώτος οδηγός που ανεβήκαμε με το που φτάσαμε. Η καλύτερη στιγμή με διαφορά, ό,τι καλύτερο ο τυπάς», προσθέτει ένας ακόμη.

O οδηγός λεωφορείου στη ΔΕΣ ΡΟΔΑ, όπως φαίνεται δεν εκτελεί απλά χρέη οδηγού στη Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών για να μεταφέρει εδώ και χρόνια τους δεκάδες επιβάτες καθημερινά, αλλά τους παρέχει και στιγμές ψυχαγωγίας, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που με τις χορευτικές του ικανότητες και απρόσμενα mini show στη στάση του λεωφορείου πριν ξεκινήσει για το καθιερωμένο δρομολόγιο, γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

@ellie.b_03

Μόνο στη Ρόδο αυτά

♬ πρωτότυπος ήχος – Elisavet

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις