Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ρόδος: Παντρεύτηκαν και τα χαμόγελα πάγωσαν – Ο άνθρωπος που τους έκανε την πιο ευχάριστη έκπληξη [pics]

Ρόδος: Παντρεύτηκαν και τα χαμόγελα πάγωσαν – Ο άνθρωπος που τους έκανε την πιο ευχάριστη έκπληξη [pics]

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και ξεκίνησε τον κοινό του βίο. Τρεις εβδομάδες μετά τα πράγματα πήραν δυσάρεστη τροπή…

Ένας ηλικιωμένος, μέλος του ΚΑΠΗ Ρόδου, έκανε το πιο όμορφο «δώρο» σε νιόπαντρο ζευγάρι του νησιού, οι οποίοι έχασαν το τσαντάκι τους πριν από μερικές μέρες που περιείχε όλα τα δώρα αξίας 4.250 ευρώ!

Βρήκε το τσαντάκι και το παρέδωσε στους ίδιους μέσω της αρμόδιας αστυνομικής αρχής. Πρόκειται για τον Γεώργιο Καριώτη, κάτοικο Ρόδου, ο οποίος βρήκε το τσαντάκι που έχασαν πριν από μερικές μέρες  ο Τάσος και η Μαρίνα έξω από μεγάλο σούπερ μάρκετ του νησιού.

Το ζευγάρι, ενημέρωσε αμέσως τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, ζητώντας να δημοσιοποιηθεί το θέμα τους, για να ευαισθητοποιηθεί όποιος το είχε βρει και να τους το παραδώσει. «Δεν χάθηκε τελικά η ανθρωπιά και το φιλότιμο στη Ρόδο μας» δήλωσε περιχαρής στην εφημερίδα “Ροδιακή” η Μαρίνα που πρόσφατα ντύθηκε νύφη.

Λίγη ώρα νωρίτερα, αξιωματικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, επικοινώνησε μαζί τους και ζήτησε να μεταβούν στα γραφεία της αστυνομίας για να τους παραδοθεί το τσαντάκι τους. Μέσα σε αυτό υπήρχαν όλα όσα είχαν χαθεί εκείνο το απόγευμα έξω από το Σούπερ Μάρκετ, στο 5ο Χιλιόμετρο της Ε-Ο Ρόδου – Λίνδου.

Το ποσό των 4.250 ευρώ δηλαδή που προέρχονταν από τα δώρα που είχαν συγκεντρώσει στο γάμο τους που είχε γίνει τρεις εβδομάδες νωρίτερα, μαζί με το ποσό της ανεργίας. Εποχιακοί υπάλληλοι και οι δύο, είχαν προγραμματίσει να περάσουν το χειμώνα τους με το ποσό αυτό και να δώσουν μια μεγάλη δόση στο αυτοκίνητο που είχαν αγοράσει λίγους μήνες νωρίτερα. Οι ελπίδες όλες είχαν χαθεί, μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο από την Ασφάλεια.

Ο ηλικιωμένος πρωταγωνιστής της υπόθεσης

Λίγη ώρα αργότερα, ο σύζυγος έφθασε στο κέντρο της Ρόδου και εκεί στα γραφεία της Ασφάλειας Ρόδου συνάντησε τον Γεώργιο Καριώτη. Παρουσία αστυνομικών, του παρέδωσε το τσαντάκι  με όλα τα έγγραφα και όλο το ποσό που είχε μέσα όταν χάθηκε.

Ο σύζυγος τον ευχαρίστησε αφού προγηγουμένως του έδωσε το ποσό των 400 ευρώ όπως ορίζει ο νόμος.  Ο ηλικιωμένος συμπολίτης μας πάντως αρνήθηκε το ποσό αυτό, λέγοντας ότι δεν είναι δικά του χρήματα και ότι δεν θέλει να τα κρατήσει. Τελικά πείστηκε εξαιτίας της επιμονής του άντρα που είχε απέναντί του.

Πηγή: rodiaki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις