Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ρόδος: Πέθανε ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μανέττας

Ρόδος: Πέθανε ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μανέττας

Η Ρόδος αποχαιρετά τον Βασίλη Μανέττα που πάλεψε γενναία αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής. Ο δημοτικός σύμβουλος είχε καταφέρει να ξεχωρίσει για το ήθος, την σοβαρότητα και την ευπρέπεια…

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία της Ρόδου από νωρίς το πρωί, η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή, ο δημοτικός σύμβουλος από τα Αφάντου Βασίλης Μανέττας, σε ηλικία 61ος ετών, μετά από άνιση μάχη λίγων μηνών με τον καρκίνο.

Ο Βασίλης Μανέττας ήταν καθηγητής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη.

Είχε διατελέσει πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ και στη συνέχεια αντιδήμαρχος Αφάντου και υπεύθυνος για τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου.

Ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που είχε ξεχωρίσει στο δημοτικό συμβούλιο για το ήθος, την σοβαρότητα, την ευπρέπεια και την ευγένεια του και έχαιρε του σεβασμού όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, θα απευθύνουν το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Μανέττα, σήμερα στις 5 μ.μ. στ’ Αφάντου.

Ο αντιδήμαρχος και προσωπικός του φίλος Γιώργος Πατσάης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμο στο Facebook σήμερα το πρωί: «Αγαπημένε μου φίλε και συνεργάτη, συμπαραστάτη στην χαρά και στην λύπη μου, ο πόνος που έζησα μαζί σου τις τελευταίες ώρες ήταν αβάσταχτος. Μου έσφιγγες το χέρι και μου έλεγες “Γιωργάρα μου, γιατρέ μου, θα τα καταφέρω… άρχισα την θεραπεία μου”.

Με μάτια βουρκωμένα, άλλαζα τον τόνο της φωνής μου και σου ψιθύριζα”σε λίγες μέρες θα βρισκόμαστε και εκτός νοσοκομείου”. Ο αγώνας που έδωσες ήταν σκληρός και άνισος. Ο πόνος μας μεγάλος και βουβός. Με αξιοπρέπεια υπηρέτησες τους θεσμούς και με το ξεχωριστό σου ήθος, κοσμούσες την παράταξη μας και την κοινωνία.

Ο τόπος σου, το σπίτι σου, η Δημοτική Ενότητα Αφάντου, από σήμερα όλοι θα αισθάνονται πιο φτωχοί από την απουσία σου. Τα αστέρια σου, η Ευαγγελία και ο Γιάννης σου θα είναι υπερήφανοι για σένα γιατί ήσουν Μοναδικός… Ο πόνος σου σταμάτησε φιλαράκι μου… και ο Μάης με τα λουλούδια του σε αποχαιρετά… Θα μου λείψεις».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις