Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ρόδος: Πίστευε ότι θα γίνει πλούσιος στο χρηματιστήριο και αυτό που έπαθε το φυσάει και δεν κρυώνει με τίποτα!

Ισοτιμία Ευρώ - Δολαρίου ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Ρόδος ήταν η βάση του. Το χρηματιστήριο, στο μυαλό του μια πύλη, που θα έλυνε μια για πάντα τα οικονομικά του προβληματα. Τα πράγματα πήραν εφιαλτική τροπή για τον ίδιο…

Δικογραφία εις βάρος άγνωστου επί του παρόντος δράστη για απάτη, με θύμα έναν 40χρονο κάτοικο της Ρόδου σχημάτισαν και υπέβαλαν για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα ο 40χρονος με το πρόσχημα αύξησης των χρηματικών του κεφαλαίων μέσω ευκαιριακών χρηματιστηριακών επενδύσεων, πείστηκε από τον άγνωστο να του καταβάλει μεγάλα χρηματικά ποσά προς επένδυση.

Ο δράστης ειδικότερα που τον προσέγγισε μέσω του διαδικτύου και συνομιλούσε μαζί του στα αγγλικά, τον έπεισε να επενδύσει στο χρονικό διάστημα από 1η Νοεμβρίου 2019 έως 18 Ιουνίου 2020 το χρηματικό ποσό των 65.847 δολαρίων ΗΠΑ και 13.080 ευρώ σε επενδυτικά προϊόντα εταιρείας που εφέρετο να εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ και αφορούσαν σε επενδύσεις στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης!

Το θύμα πλέον “κλαίει” τα χρήματά του και ευελπιστεί να διαπιστωθεί η ταυτότητα του δράστη, ώστε να πάρει πίσω τα ευρώ και τα δολάρια που έδωσε…

Πηγή: dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις