Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ρόδος: Η στιγμή που ο “Δαίδαλος” βγάζει καράβι στη στεριά – Το χτύπημα της κακοκαιρίας [pics, vid]

Ρόδος

Η κακοκαιρία περνά και από τη Ρόδο με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Καράβι παρασύρθηκε και βγήκε από τη θάλασσα στη στεριά…

Η Ρόδος ξανά στο επίκεντρο της κακοκαιρίας. Ένα εκδρομικό σκάφος το οποίο ήταν δεμένο στην θαλάσσια περιοχή του Κορακόνερου, κοντά στην Α1, παρέσυρε χθες το πρωί ο “Δαίδαλος” κακοκαιρία, με αποτέλεσμα να το βγάλει στη στεριά όπου και παραμένει μέχρι αυτή την ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις καλμάρει ο καιρός αναμένεται να γίνει προσπάθεια ρυμούκλυσής του στην θάλασσα με ειδικό γερανό. Μέχρι αυτή την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος διαρροής καυσίμων.

Στο σημείο έσπευσε από νωρίς κλιμάκιο αξιωματικών  του Λιμενικού Σώματος με επικεφαλής τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ρόδου κο Σπύρο Τάττη, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση και να ακολουθηθεί ασφαλής διαδικασία ρυμούλκησης του σκάφους. Εν τω μεταξύ, άστατος είναι ο καιρός σε μεγάλος μέρος της χώρας, με τον «Δαίδαλο» να δίνει… δυναμικό παρών, φέρνοντας καταιγίδες, αλλά και χαλαζόπτωση.

Ρόδος: Σκάφος βγήκε στη στεριά

Η πρόγνωση για την Τετάρτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά και τα νότια, όπου τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στο Βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.

Πηγή: rodiaki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις